Detaliul important din apelul Alexandrei Macesanu catre 112 care nu apare in raportul procurorilor DIICOT

Alexandra Macesanu a sunat disperata la 112 sa anunte ca este sechestrata, dar se pare ca unele detalii au scapat cand procurorii DIICOT au intocmit raportul de caz.

Alexandra Macesanu i-a spus operatorului 112 ca vede in curtea lui Gheorghe Dinca un brad, un nuc, dar si o masina gri. Insa in raportul intocmit de procurorii DIICOT masina gri despre care a mentionat Alxandra Macesanu, nu mai apare.

Se pare ca fata de 15 ani care a sunat la 112 pentru a cere ajutor, a explicat foarte bine unde se afla, doar ca unele detalii s-au pierdut cand a fost intocmit raportul DIICOT. Cu toate acestea, in raportul intocmit la cinci zile de la demararea cercetarilor, apare ca Alexandra Macesanu i-a spus sefului Biroului de Investigatii Criminale de la Caracal, comisarul Constantin Tudor Pistol, ca vede in curte inclusiv o masina gri.

„Cu ocazia discutiei telefonice, comisarul Pistol a incercat sa o calmeze pe fata si i-a cerut sa-i spuna daca stie unde se afla si ce vede in jurul ei. Acesta a relatat ca este sechestrata intr-o casa de un barbat care in acel moment nu se afla langa ea, fiind plecat la farmacie sa cumpere crema pentru a-i trata ranile provocate la maini. Totodata, victima a precizat ca in acea curte se aflau un brad, un nuc, o masina platforma cu fiare vechi, un autoturism gri si mai multi caini lupi dezlegati. In continuare, politistul a intrebat-o daca are retea internet pe telefonul de pe care vorbeste si raspunsul a fost negativ”, se arata in raportul Corpului de Control al MAI.

loading...
Amanuntul este foarte important, mai ales ca s-a stabilit ulterior ca Gheorghe Dinca nu se afla in casa cand Alexandra Macesanu a sunat la politie, el fiind plecat cu masina.

„Am mai intrebat-o daca imi poate descrie unde se afla, ce vede? Mi-a raspuns ca vede in curte un brad, un nuc, o platforma gen remorca cu fier vechi sau de fier vechi si ca imobilul are un gard din tabla vopsit cu rosu”, se arata in rechizitoriul intocmit de catre procurorii DIICOT.

Astfel, exista o mare posibilitate ca Tudor Pistol sa fi declarat cu totul altceva in fata procurorilor DIICOT.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro