Este insarcinata pentru prima data, dupa ani intregi de incercari

Vedeta a crezut ca nu va putea face copii.

Veste uriasa in showbiz. Vedeta a anuntat ca este insarcinata cu primul copil, dupa ce ani intregi a incercat sa devina mama.

Fosta logodnica a lui John Cena, Nikki Bella, este insarcinata pentru prima data. Nikki Bella si- a exprimat dorinta de a fi mama de-a lungul anilor , dar nu a anticipat ca se va intampla in curand.

In varsta de 36 de ani, vedeta a vorit despre luptele sale cu infertilitatea din trecut si a explicat pentru revista People de ce a fost „total surprinsa” sa afle ca este insarcinata in acelasi timp cu sora ei geamana, Brie Bella.

loading...
„Amandoi am fost socati. Artem a fost imediat atat de fericit, a fost foarte dragut. Speriat, dar nu-mi vine sa cred asta pentru ca nu este ca si cum am incercat sau, „Hei, suntem casatoriti, hai sa avem un copil”. Nu a fost deloc”, continua ea. „Nu credeam ca pot ramane insarcinata. [M-am gandit] ca va trebui sa am ajutor, asa ca am fost m-am gandit sa imi inghet ovulele.

Nikki se iubeste cu fostul ei partener in emisiunea „Dansand cu stelele”, Artem Chigvintsev, care a cerut-o de sotie la inceputul anului. In perioada 2012-2018, Nikki Bella a avut o relatie cu cel mai decorat wrestler din toate timpurile, John Cena. Cei doi au fost logoditi pana in luna aprilie a anului 2018, atunci cand s-au despartit chiar inaintea nuntii, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 5 mai 2018.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro