Familia bebelusului de 11 luni din Vaslui, mort de gripa, isi striga durerea

Detalii duretoase ies la iveala in cazul bebelusului de 11 luni Vaslui care a murit dupa ce a facut gripa.

Cazul Sofiei, fetita de 11 luni dintr-un sat din Vaslui care a murit de gripa i-a socat atat pe membrii familiei cat si pe localnicii care au aflat de tragedia familiei. Sofia a ajuns la Spitalul Judetean din Vaslui cu o raceala, aparent banala, dar medicii au aflat ca bebelusul are pneumonie. Pentru ca nu aveau un remediu asupra racelii care se agravase au trimis-o la spitalul din Iasi pentru ingrijiri medicale mai amanuntite.

Din pacate, fetita a pierdut lupta cu viata si a lasat in urma o familie indurerata. Infiorator este ca familia a mai pierdut un membru in luna decembrie. Unchiul fetitiei a murit dupa ce a fost diagnosticat cu tbc.

Mesajele dureroase au inceput sa curga pe retelele de socializare, imediat cum familia a primit tragica veste. Mama, tata, unchi, matusi si oameni simpli care au auzit de necaz sunt alaturi de familia indoliata.

loading...
„Ingerasul nostru, sufletelul nostru, tu ai luptat cat ai putut, de ce te-a ales pe tine Dumnezeu? De ce nu a facut o minune? Ai lasat inima distrusa tuturor, minunea noastra. Drum lin spre cer, luptatoare noastra mica!”, este mesajul scris pe Facebook de matusa Sofiei, alaturi de o fotografie de pe vremea cand Sofia era sanatoasa si zambitoare.

„Este dureros sa pierzi o fiinta draga. Am sperat, ne-am rugat pentru insanatosirea ei, dar moartea a fost mai puternica si ne-a smuls-o dintre noi. Te vom pastra in inimile noastre tot restul vietii. Dumnezeu sa te ierte si sa-ti primeasca sufletul in gradina Lui ingerasul lui tusa?”, este un alt mesaj al unei rude.

Durerea pierderii este mult prea mare pentru a fi exprimata in cuvinte, asadar, parintii Sofiei s-au limitat la cateva cuvinte simple, dar care exprima intreaga durere.
„Ai fost, esti si vei fii o luptatoare! Drum lin ingerasul nostru! ?”, este mesajul postat de mama Sofiei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro