Gheorghe Dinca a incercat sa se sinucida!

Gheroghe Dinca a vrut sa se sincudia de patru ori. Criminalul din Caracal a cedat psihic de cateva ori.

Dorin Dumitran, psiholog criminalist, a declarat in cadrul unei emisiuni de televiziune ca Gheorghe Dinca a avut mai multe tentative de suicid. Criminalul din Caracal a amenintat ca isi va pune capat zilelor, dar, momentan, situatia este sub control.

„Cele mai sincere momente ale sale au fost acelea in care s-a simtit doborat psihic de el. Acel moment survine in noiembrie, cand colegii mei – care au gestionat exceptional situatia, de la Arestul central m-au anuntat ca a intrat in refuz de hrana. El mai avusese anterior ideea suicidara. Am detensionat, l-am ventilat, sa nu ne faca probleme, sa nu ne faca eveniment. Pentru ca a fost o armata de oameni, toti colegii mei, la transport, il luau pe semnatura. Raspunzi de el. Aici nu se discuta”, a declarat Dorin Dumitran.
loading...
„Au fost patru momente (cand a vrut sa se sinucida, n.r.),. Am mai discutat cu el despre aceasta. Spunea ca isi baga capul intre gratia patului si isi va face de petrecanie. I-am replicat: Iubesti prea mult viata. In activitatea mea de negociere, pe bloc si pe stalpi, stiu cum arata… sunt priviri pe care nu le poti uita de la cei sinceri care doresc sa se sinucida. Si nu era autentic. (…) Aici nu conteaza ce cred eu, pentru ca niciodata nu stii daca o va face”, a mai spus Dorin Dumitran, psihologul criminalist.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro