Gheorghe Dinca a trimis o scrisoare si familiei Melencu.

Gheorghe Dinca a trimis scrisori din puscarie familiilor celor doua fete pe care le-a rapit. Despre scrisoarea primita de familia Alexandrei a povestit unchiul fetei Alexandru Cumpanasu. O scrisoare din partea lui Dinca au primit si rudele Luizei, arata Romania TV.

Monica Melencu nu a vrut sa faca public tot continutul scrisorii primite de la Gheorghe Dinca, dar a citit cateva pasaje.

”Sunt foarte multe. Nu pot sa spun tot ce scrie. Scrie ca Luiza nu e moarta, ca ii pare rau ce s-a intamplat, ca l-a fortat Stefan sa dea telefon tatalui meu. Stefan il ameninta sa dea telefon sa zica ca Luiza e plecata in Elvetia. In toata scrisoarea scrie ca Luiza traieste si isi sustine ultima declaratie care a ajuns si la DIICOT. Am ramas fara cuvinte cand am vazut Dinca Gheorghe si declaratia exact ca in ultima zi pe 12, ca sustine ca persoanele acelea au luat-o pe Luiza.
loading...
Scrisul e foarte asemanator cu ce am vazut in dosar, l-am recunoscut”, a declarat mama Luizei pentru sursa citata. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, considera ca scrisoarea nu este altceva decat ”un mijloc de a-si promova ideile in presa”. Avocatul a declarat ca initial nu au dorit sa spuna presei despre scrisoare, dar au ales sa vorbeasca despre ea dupa ce Alexandru Cumpanasu a anuntat ca si familia Alexandrei a primit un plic din partea lui Gheorghe Dinca.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro