Horia Brenciu spune tot adevarul despre baietelul infiat.

Horia Brenciu a vorbit deschis despre adoptia baietelului sau, Toma, despre care a aflat cand acesta se afla in pantecele mamei lui, o minora care se gandea sa avorteze. Juratul de la Vocea Romaniei a maturisit ca procedura de adoptie a durat trei ani.

Auzisem de la niste cunostinte de familie despre o tanara domnisoara care vrea sa avorteze si atunci am facut toate demersurile. Am zis: Nu-l avorteaza, il vrem noi!. Sotia mea a fost cu ea peste tot. Era minora. I-am asigurat toate elementele unei nasteri normale. Dupa ce a nascut, Alice l-a adus acasa. Am facut toate hartiile necesare, a declarat artistul in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune TVR 1.

Juratul de la Vocea Romaniei a dezvaluit ce a simtit in momentul in care l-a infiat pe Toma si a precizat cum va proceda in momentul in care copilul va creste si va dori sa isi cunoasca mama biologica.
loading...
„Un copil adoptat nu e o jucarie. Si nu depui dragoste numai cand e mic si e dragalas. (…) Acel copil e al tau pe vecie, iti schimbi oarecum gandurile, drumurile, prioritatile. A iubit pe cineva este o responsabilitate. Se poate intampla ca Toma, la o anumita varsta, sa vrea sa o cunoasca. Si o sa fac ceea ce vrea copilul. Cand vrea un copil ceva, il sustin. Daca e vorba de fericirea copilului… pentru ca ea e prioritara”, a spus Horia Brenciu.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro