Horia Ivanovici, atac dur la familia Cristinei Topescu!

Jurnalistul Horia Ivanovici a scris un editorial extrem de dur dupa moartea Cristinei Topescu.

Imprejurarile mortii Cristinei Topescu l-a determinat pe Horia Ivanovici sa scrie un editorial extrem de dur la adresa prietenilor si familiei prezentatoarei. Jurnalistul nu intelege cum nimeni nu a sesizat absenta Cristinei in perioada Revelionului, atunci cand toti oamenii normali isi suna apropiatii pentru a le ura ”La multi ani”.

”Statisticile nu mint: in perioada Sarbatorilor pericolul pentru cei cazuti in depresie este maxim! Iar Cristina Topescu era in depresie! Dar nimanui nu i-a pasat!

Am citit ca mama ei, Rodica, este stabilita in Germania. Ca nu comunicau des, dar „se iubeau nespus”. Sunt convins ca mamica regreta amarnic azi ca n-a insistat cu telefoanele cand a vazut ca, probabil suspect, fetita ei nu i-a raspuns la urari nici de Revelion, nici pe 1 sau pe 2… Ca nu i-a dat niciun semn aproape doua saptamani. Ca ma gandesc ca asta nu e normalitate intr-o familie normala! Mai mult, Cristina Topescu are si doi frati. Cu care se felicita, banuiesc, in noaptea dintre ani sau macar de complezenta, dupa. Oamenii astia unde au fost, ce faceau?”

loading...
”Cand scriu, regretele si mesajele „prietenarilor” curg nestavilit. Ce fata a fost, ce caracter, cum o mai iubeam noi, cum ne-a trasnit vestea. Ma abtin cu greu sa nu vomit! Atata ipocrizie aproape ca nu mai pot s-o duc… Politicienii nu mai au nici un Dumnezeu, varsa lacrimi pe la televizor de dragul Cristinei Topescu.
Ce specie mai suntem! Unde ati fost mai, toti astia, bocitorii – unii de meserie – cand cadavrul Cristinei Topescu se racea incetul cu incetul? Cand sufletul acestei amarate se chinuia singur si disperat? Cand tatal ei, vazandu-i suferinta, a chemat-o probabil la el, sa-i usureze povara?!”, a scris Horia Ivanovici.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro