Inca o nenorocire in familia Luizei Melencu.

Familia Luizei e devastata dupa ultimele decizii ale procurorilor. Sora Luizei, care e insarcinata in opt luni, este acum internata in spital. Nici mama si bunicul Luizei nu se simt mai bine.

Familia Luizei Melencu este disperata dupa ce a luat la cunostinta ultimele decizii ale procurorilor. Acestia sustin ca Luiza Melencu este moarta.

Procurorii au la dosar, ca proba, o expertiza de fizica nucleara, care arata ca toate substantele pe care Gheorghe Dinca a declarat ca le-a folosit pentru a incendia trupul Luizei Melencu au fost gasite atat in butoiul din curtea inculpatului, cat si in oasele din liziera.

Incertitudinile ce planeaza asupra cazului Caracal au lasat urme adanci in fiecare membru al familiei Luizei Melencu. Astfel, dupa ce mama si bunicul de abia se mai tin pe picioare, sora Luizei, gravida in 8 luni nu s-a simtit bine si a fost dusa la spital unde a si fost internata.

Desi in dosarul DIICOT Luiza Melencu figureaza e in continuare data disparuta, dar figureaza ca fiind moarta in rechizitoriul DIICOT. Un alt detaliu care a daramat familia Melencu este aparitia in presa a detaliilor cutremuratoare despre moartea Luizei.

Potrivit comunicatului DIICOT, in 14.04.2019, in jurul orelor 11:30, pe raza municipiului Caracal, judetul Olt, Dinca a observat-o pe Luiza Melencu, in varsta de 18 ani, asteptand in locul numit „a Vaduvei” si „prin inducere in eroare, prin rapire si prin constrangere, manifestata prin violenta fizica si verbala, inculpatul a recrutat-o, (folosind un pretext fals, in sensul ca s-a oferit sa o transporte „la ocazie”), determinand victima sa se urce voluntar in autoturismul sau, pe locul din dreapta spate”.

loading...
„Pentru a-i intari victimei convingerea cu privire la realitatea celor sustinute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta pana la intrarea in comuna Diosti unde a oprit si, utilizand violenta fizica si verbala, a imobilizat victima, legand-o cu cureaua de la pantalonii sai, de centura de siguranta a banchetei din spate. Ulterior, inculpatul a transportat victima cu autoturismul, la locuinta sa din municipiul Caracal, judetul Olt, prin rapire, contrar vointei victimei, care s-a opus si a strigat dupa ajutor, aceasta fiind in imposibilitate sa coboare din autoturism intrucat fusese legata de bancheta, iar portierele si geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificarilor aduse de inculpat”, noteaza DIICOT.

Dinca a aruncat din mers telefonul mobil al victimei in vegetatia de pe marginea drumului national E 70 si „a adapostit victima in perioada 14 – 17.04.2019 (in locuinta sa din municipiul Caracal, judetul OLT) prin constrangere, manifestata prin violenta fizica si verbala tinand-o permanent imobilizata de pat cu un lant metalic, legata la ochi cu banda adeziva, iar la maini si la picioare cu sfoara/ banda adeziva, in scopul exploatarii in interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizeaza continutul constitutiv al infractiunii de „trafic de persoane””.

Conform procurorilor, „prin constrangere, manifestata prin violenta fizica si verbala”, Gheorghe Dinca a intretinut in mod repetat, mai multe raporturi cu fata, „la unul dintre aceste acte materiale, savarsit in cursul zilei de 14.04.2019, dupa orele 12.00, participand simultan” si Stefan Risipiceanu..

„In sarcina acestuia s-a retinut ca, la 14.04.2019, in jurul orelor 12.00, a ajuns inopinat la locuinta inculpatului D.G. din municipiul Caracal, judetul Olt, ocazie cu care l-a surprins pe acesta in timp ce intra cu autoturismul in curtea locuintei si a observat-o sechestrata in autoturism pe victima majora M.L.M. In aceste imprejurari inculpatul R.S. i-a solicitat sa-i permita intretinerea de raporturi cu victima, iar, ca urmare a acordului exprimat ulterior de catre inculpatul D.G., in cursul aceleasi zile, prin constrangere, manifestata prin violenta fizica si verbala, a intretinut raporturi cu victima M.L.M”, explica DIICOT.

La 17.04.2019, ca urmare a refuzului de a se mai supune tratamentului degradant si violurilor repetate, Dinca a lovit-o puernic pe Luiza Melencu de mai multe ori cu pumnii, vizand zone vitale ale corpului, omorand-o.

„Ulterior, dupa ce a constatat decesul victimei, in scopul ascunderii infractiunii de omor calificat, a ars cadavrul acesteia intr-un butoi metalic pe care il detinea in curtea locuintei sale”, sustin procurorii, adaugand ca cenusa, fragmentele osoase si celelalte resturi rezultate in procesul de incinerare au fost transportate si abandonate in vegetatie, cel mai probabil la 18.04.2019, in liziera de padure amplasata pe terenul Statiunii de cercetare si dezvoltare agricola Caracal.

sursa: romania tv

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro