Ipoteza halucinanta privind moartea Cristinei Topescu

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, iar in camera cu ea se aflau si doi caini, ambii fara suflare.

Cristina Topescu traia inconjurata de animale, avea 7 caini care se aflau cu ea in casa in momentul mortii, dintre acestia doi au fost gasiti morti, se pare chiar cu ea in camera. La inceputul lunii noiembrie anul trecut, unul dintre cateii Cristinei Topescu a murit, iar fosta realizatoare tv a postat atunci un mesaj emotionant pe pagina ei de socializare.

Cristina Topescu era distrusa dupa moartea catelului pe care-l adunase de pe strada in urma cu trei ani si care fusese extrem de bolnav. ”Iubitul meu TATI, n-am putut sa-ti mai dau decat 3 ani de viata. Si multa iubire. Acum 3 ierni, cam pe vremea asta, ai fost aruncat in strada de unii care nu pot fi numiti oameni. Erai bolnavior, insuficienta cardiaca, emfizem pulmonar, epilepsie, toate analizele aratau ca nu mai ai mult de trait…”, este o parte din mesajul postat atunci de Cristina Topescu.

De moartea acestui caine s-au legat insa cateva prietene virtuale ale Cristinei Topescu, care au venit cu o ipoteza de-a dreptul halucinanta privind moartea fostei jurnaliste.
”Cristina Topescu a decedat in urma cu 2 saptamani in acelasi fel ca si cainele bolnav ce l-a gasit pe strada si l-a ”infiat”! Cu siguranta a contactat o boala infectioasa, posibil parazitara (Toxocara, Echinoccocus…) din pacate nediagnosticata la timp

loading...
Aceeasi infectie posibil sa fi fost contactata si de ceilalti doi caini gasiti tot morti. Contactati un medic veterinar pentru a fi consultati si ceilalti 6 caini inca in viata (…) Obisnuia sa se culce cu ei in pat…ii inteleg nevoia de afectiune, dar a depatit anumite limite care i-au fost fatale”, spune cineva intr-un mesaj pe contul de socializare al Cristinei Topescu.

Si cum, altii au cerut amanunte, respectiva persoana a venit si cu amanunte. ”Numai daca vor pune probe recoltate din organele interne (inima, creier) la microscop vor putea afla despre ce fel de parazit este vorba. Ceea ce ma indoiesc.

Parazitii microscopici sunt mult mai periculosi decat bacteriile ! …Majoritatea bacteriilor si virusurilor din organism sunt produse de parazitii intestinali de diferite dimensiuni , care traiesc in mod obisnuit in intestinul subtire al tuturor oamenilor …Doar cand ajung la un numar mare acestea determina simptome de greata, voma, dureri abdominale, hipertensiune, migrene ceea ce determina pacientul sa se duca la medic …Parazitii microscopici, in schimb, ajung pe cale limfatica la toate organele, inclusiv la creier, determinand epilepsie sau moarte subita”, a continuat respectiva persoana intr-un alt comentariu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro