Jador de la Puterea dragostei, aparitie surpriza la medicul estetician!

Este o surpriza pentru toata lumea.

Jador a recunoscut de multe ori ca este pasionat de interventii estetice si nu doar o singura data a trecut pe la medicul estetician.

Concurentul de la Puterea dragostei a reusit sa uimeasca pe toata lumea atunci cand a calcat zilele trecute pragul unui salon. Jador e mers pentru doua proceduri la nivelul fetei si, extrem de incantat de ceea ce s-a intamplat si pentru ca nu a durut deloc, le-a aratat tuturor fanilor rezultatul.

Insa, nu mica le-a fost mirarea fanilor lui Jador atunci cand au observat cine il asteapta pe Jador in sala de asteptare.

loading...
Chiar daca sustine ca nu mai este nimic intre ei, persoana care l-a asteptat a fost Georgiana, cu care Jador a avut o relatie timp de cateva luni, acum cativa ani. Cei doi au ramas buni prieteni, asa ca Georgiana nu a ezitat sa ii fie alaturi in aceste momente, chiar daca unii s-au grabit sa anunte ca sunt iar impreuna.

Atunci cand medicul care i-a realizat procedurile a mers in sala de asteptare si i-a filmat cateva secunde pe cei care ii asteptau pe cei dragi, fanii emisiunii „Puterea dragostei” au remarcat-o pe Georgiana, iar imaginile au aparut imediat pe grupurile de sustinere. Fiind constient ca lumea o va vedea pe Georgiana, Jador a chemat-o rapid pe doctorita pentru a-i mai pune niste intrebari si pentru ca Georgiana sa nu intre din nou in „gura fanilor”, mai ales ca amandoi au recunoscut ca i-au legat sentimente frumoase si ca sunt prieteni si acum, nu doar colaboreaza profesional.

Jador a vorbit despre Georgiana, iubita lui secreta, femeia despre care s-au spus atat de multe in ultima perioada.

Ca sa lamureasca problema, Jador a facut un live cu Georgiana, despre care spune ca a fost iubita lui, dar ca acum sunt doar prieteni buni.

Jador a atacat-o bineinteles pe Ella, despre care a marturisit ca i-a inselat asteptarile, ca l-a tradat si ca a spus minciuni la adresa lui. Cat despre Georgiana, Jador spune ca aceasta este o femeie deosebita, care a ramas in sufletul lui, dar cu care acum este doar prieten.

loading...
Ca sa lamureasca problema, Jador a facut un live cu Georgiana, despre care spune ca a fost iubita lui, dar ca acum sunt doar prieteni buni.

”E o femeie pe care o respect extraordinar de mult, dupa care am asteptat 4 luni, ca sa pot sa ma ating de ea”, a spus Jador, dand de inteles ca Georgiana este diferita de Ella, despre care a spus in acelasi live lucruri urate. ”Ce pot sa spun despre Ella, ca am fost in camera de hotel cu ea din prima noapte?, ca sa nu spun mai multe”, a spus Jador despre Ella.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro