Jador, filmulet compromitator!

Jador a decis sa spuna lucrurilor pe nume.

Continua razboiul dintre Ella si Jador. Dupa ce a auzit ca de la ea s-ar fi aflat ca a plagiat melodia unui artist celebru din Turcia, Jador a decis sa o atace pe fosta sa iubita.

Toata lumea astepta ca Jador si Ella sa formeze un cuplu in afara casei, iar Ella era pregatita zilele trecute sa iasa din casa prin descalificare pentru a-i da o sansa solistului departe de camerele de filmat. Insa lucrurile s-au schimbat la 180 de grade in numai cateva zile, iar acum cei doi pare ca si-au declarat razboi unul altuia.

Jador a atacat-o dur pe Ella de la Puterea Dragostei dupa ce a aflat ca ea i-ar fi spus lui Reynmen ca manelistul a plagiat melodia „Manzo”..

loading...
„Bai, oameni buni, eu nu am nimic cu nimeni, dar cand cineva da in munca mea… Nu conteaza, cover sau nu, i-am luat linia baiatului aluia, nu i-am luat-o, n-ai voie sa dai in munca mea. E munca mea si, in spatele meu, munca altor oameni. De acolo muncim sa ne luam o bucatica de paine sa ne hranim si noi si poate din bucatica aia de paine rup un colt si dau si unuia. Nu se face asa ceva, nu in painea mea! Cand cineva da in painea mea, ies la suprafata si nu mai am cum sa fiu baiat bun! Ca nu mai pot!

Acum parerile sunt impartite, dar Reynmen nu avea cum sa auda de mine. Reynmen nu poate sa auda de mine pentru ca, fata de el sunt un nimeni. Recunosc si o spun cu toata modestia, nu aude Ariana Grande de Jador, niciodata. Baiatul ala are doua sute si ceva de… doua sute si ceva de milioane de vizualizari. Dar sunt fete care vorbesc cu el si sunt instiintate sau chestii, ma intelegeti?”, a spus Jador, vizibil suparat dupa ce munca sa s-a dus pe apa sambetei

„Dar nu pot sa vorbesc ca mi-am pus acid in buze (n.r. – o imita pe Ella). Eu sunt convins ca nu i-o fi zis ea lui „inchide-i piesa”, probabil nu-mi doreste raul, cred. Dar i-a spus „Uite, cineva a facut cover dupa tine, Reynmen”. Ba, baiatul ala arata bine, e bine. I-a zis numele din buletin, nu mai stiu cum i-a zis”, a adaugat Jador.

Artistul nu s-a multumit cu atat si a decis si sa-i strice reputatia Ellei. A publicat un video in care ea apare alaturi de Iancu si a spus ca in urma cu doua zile se vazuse cu ea. „Cum sa nu vrei sa fii cu o femeie care te are in gand si cand nu esti langa ea… Mai ales ca inainte cu cateva zile ne-am vazut. Sa nu mai vorbeasca ea despre Georgiana. Am stat patru luni pana sa o ating, iar pe Ella am avut-o din prima seara. E o femeie usoara”, a scris manelistul.

Barbatul este foarte revoltat pe atitudinea Ellei de la „Puterea Dragostei” si pe faptul ca a format un cuplu cu ea: „Ea si cu Culita…v-ati dat voi seama. El nu vrea sa vorbeasca despre asta, doar l-a avertizat pe frati-sau. Erau momente si cand veneam obosit de la filmare si dormeam in casa „Puterea Dragostei”, iar ea statea in alta camera calare pe Iancu si se pupau, se mangaiau. Trebuia sa se filmeze cand se saruta cu Iancu. Ella nu este o femeie pentru mine si nu o vreau!”.

„Jador doar cu rautate stie sa atace (n.r. – o imita pe Ella). Bai fata, din cauza ta mi-a inchis ala melodia! Esti nebuna? N-ai idee cat costa un videoclip, n-ai idee cat costa, cata munca, cat efort am depus o echipa intreaga ca sa scoatem o melodie. Copilo, revino-ti! Lasa prostiile si vedetismul si centrul atentiei, ca dai in munca unor oameni si in munca multor oameni din spatele meu. Trezeste-te, lasa prostiile deoparte.

Te-ai vazut cu mine cu cateva zile inainte, in emisiune plangeai dupa mine, cum facem? Plangeai dupa mine si in spate stai numai cu Iancu si te-ai sarutat cu el. Pai cum sa te vreau eu?! Niciodata! Eu am familie de hranit, am mama, am tata, am fratiori, am verisori care apeleaza la ajutorul meu, am unchi care apeleaza la ajutorul meu. Nu trebuie sa dam in munca altora. Am copiat, recunosc, dar tu nu trebuia sa-i zici”, a conchis Jador de la Puterea Dragostei.

Astazi, Iancu a dezvaluit ca a vrut sa o incerce pe Ella si ca din acest motiv a decis sa mearga cu Ella la camera rosie, pentru a vedea adevarata ei fata.

„Am vrut sa vad reactiile din partea ei. Are si unele chestii de televizor, stiu mai bine ceea ce vreau sa fac. Eu vreau sa plec. Ella este o fata foarte buna si o sa isi gaseasca sufletul pereche. De ce descalificat, mai bine eliminat”, a spus Iancu in emisiunea de astazi.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro