Jador si Florin Salam, surprinsi impreuna

Incredibil, cum au fost surprinsi Jador si Florin Salam! Cei doi se inteleg foarte bine si pregatesc o surpriza!

Jador a avut un an plin de succese pe plan profesional. Artistul cu zeci de milioane de vizualizari pe youtube are o multime de concerte, iar in perioada Sarbatorilor nu are nici macar o zi libera.

Ei bine, de cateva luni, protagonistul nostru este la loc de cinste in categoria artistilor de muzica de petrecere de top, alaturi de Adrian Minune, Florin Salam sau Vali Vijelie.
In urma cu putin timp, solistul s-a intalnit cu artistul lui preferat, pe care-l admira inca de cand era copil. Florin Salam, caci despre el este vorba, il apreciaza extrem de mult pe Jador pentru talentul si ambitia lui, dar si pentru relatia deosebita pe care acesta o are cu fanii sai. Cei doi au stat zeci de minute de vorba si poate, cine stie, pregatesc chiar si o colaborare. Un duet ar fi, cu siguranta, cel mai frumos cadou in 2020 pentru multi romani.
loading...
Trebuie sa spunem ca, inainte sa plece din local, Jador a stat mai bine de o ora cu fanii, sa dea autografe si sa se pozeze cu toti.

„Jador este un fenomen…Eu nu am mai vazut asa ceva nici cand avem artisti longevivi la cantari. Oamenii uita de orice, incep sa tipe, sa planga de fericire cand il vad pe Jador. Se manifesta ca si cand ar fi fata in fata cu un star international”, a spus un angajat al localului unde au fost pozati Florin Salam si Jador.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro