L-am gasit pe al doilea sot al Angelei Similea, pe care artista l-a considerat mort ani la randul!

In 2012, Sorin Movileanu, al doilea sot al Angelei Similea, a facut dezvaluiri senzationale despre cantareata la Kanal D.

In 2012, Sorin Movileanu, al doilea sot al Angelei Similea, a facut dezvaluiri senzationale despre cantareata la Kanal D. Atunci, in exclusivitate pentru Kanal D, unde a aparut intr-un amplu reportaj realizat in Belgia, tara lui de adoptie, Movileanu a vorbit despre casnicia cu Angela si despre faptul ca solista l-a considerat mort decenii la randul.

”Am cunoscut-o intr-un turneu in care eram cu bandul lui Horia Moculescu, in octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Campina, undea ea nu a venit, pentru ca avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Brasov. Dupa spectacol, baietii au plecat cu iubitele, iar eu am ramas cu Angela, sa vada emisiunea pe care o inregistrase. Si , dupa asta, am mers in cuseta mea sa jucam carti. A fost un moment placut pentru amandoi acea seara”, a dezvaluit Movileanu.”La divort, mi-a spus ca ma va tine la curent cu tot ce se va intampla important in viata baiatului nostru, Sorin, dar nu s-a tinut de cuvant. Este o femeie rea, egoista, care a fost influentata negativ de catre mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost intotdeauna importanti pentru ea…Niciodata n-a contat cu cine era casatorita, ea si-a inselat toti barbatii”, si-a continuat tirada al doilea sot al celebrei cantarete.
loading...
„Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu. Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru, Titus Munteanu, si cu Marcel Dragomir!”, a incheiat suparat Sorin Movileanu, pentur Kanal D.

In prezent, Sorin Movileanu (73 de ani), un instrumentist de exceptie, este stabilit in Belgia, tara lui de adoptie din 1990. Al doilea sot al Angelei Similea merge des in vacante si calatorii, se vede cu prietenii si abia asteapta sa fie vizitat de rudele din Romania.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro