Livian de la Puterea Dragostei a confirmat ca s-a vazut cu fosta iubita.

Livian de la Puterea Dragostei a raspuns zvonurilor conform carora s-ar fi vazut cu fosta iubita cand a venit in Romania.

Zvonurile ca Livian s-ar fi vazut cu fosta lui iubita cand a venit in Romania au pus la indoiala fidelitatea concurentului de la Puterea Dragostei. Astfel, Livian a facut un vlog in care a spus tot adevarul despre intalnirea cu fosta iubita.

Livian de la Puterea Dragostei a facut un vlog in care a spus tot adevarul despre intalnirea cu fosta iubita. Cu Bianca alaturi de el, Livian a recunoscut in fata camerelor de filmat ca s-a vazut cu fosta lui iubita in Romania.

Livian: Ce vreau sa va zic ea inca nu stie (n.r. Bianca). Zvonurile cum ca m-am intalnit cu o fosta iubita de-a mea sunt adevarate.
Bianca: Ce ai ma? Ce e cu tine? Cum adica e adevarat?
Livian: M-am intalnit cu o fosta iubita de-a mea cand am fost in Romania, doar nu in Turcia.

loading...
Bianca a crezut initial ca este totul o gluma si l-a intrebat de mai multe ori pe Livian daca ceea ce afirma este adevarat. Cand a vazut ca Livian devine din ce in ce mai serios si ca nu spune nimic sub forma de gluma, Bianca s-a gandit ca poate s-au intalnit din greseala. A urmat un moment de liniste, dupa care Livian a continuat:

„Da, adica nu ne-am dat intalnire sau ceva. Ne-am intalnit intr-un local.”
Livian de la Puterea Dragostei i-a explicat Biancai ca fosta lui iubita era deja intr-un local in care el intrase, apoi s-a dus la masa ei.

„Du-te ma de aici? Cine crede vrajeala asta? Ma crezi proasta? Crezi ca pun botul la vrajelile tale? Pana nu vad poza eu nu cred. Daca vad poza stii ce se intampla.”, a spus Bianca.

„Am stat, am servit un suc, o cafea…”, a continuat Livian.

„Tu nici macar nu bei suc.”, a intervenit Bianca in timp ce el vorbea.

„Asta am vrut sa zic.”, a spus Livian.

Livian de la Puterea Dragostei a dezvaluit cum ar proceda in cazul unei intalniri romantice cu o alta femeie
Dupa ce a vazut ca nu poate obtine nicio reactie din partea iubitei sale, Livian a recunoscut ca de fapt totul a fost o inscenare si ca zvonurile au aparut inainte ca el sa puna piciorul pe pamant romanesc.

loading...
„A aparut pe internet: „L-am vazut pe Livian la o terasa cu o fosta”. In primul rand, daca as vrea sa ma intalnesc nu m-as intalni pe o terasa. Camera la hotel, i-as zice numarul… Nu as fi dat o intalnire in public. Nu sunt nebun. Eu nu am ochi pentru alta femeie.”, a spus Livian.
„S-a zvonit si ca ne-am despartit si ca am plans eu jumatate de ora cu tine la telefon? Cine ar putea sa inventeze asta?”, a mai adaugat si Bianca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro