Livian si Bianca dezvaluiri din intimitate

Livian si Bianca de la Puterea dragostei au vorbit deschis despre cele mai ascunse secrete.

Intr-un vlog realizat pe contul lui Livian, acesta si-a testat iubita, pentru a vedea cat de bine il cunoaste, iar astfel sa le raspunda urmaritorilor sai la cele mai personale intrebari.

Livian de la Puterea dragostei a testat-o pe Bianca, iar concurenta pare sa fi trecut testul. In mare parte, bruneta a raspuns corect la intrebarile iubitului legate de viata personala, intima, hobby-uri, cariera, preferinte culinare si muzicale.

Una dintre intrebarile mai intime este legata de viata, mai ales atunci cand si-a inceput viata amoroasa. Bianca a raspuns fara sa stea pe ganduri: „12-13 ani”, iar raspunsul pare a fi corect.

Livian si Bianca de la Puterea Dragostei formeaza un cuplu de cateva luni, dar insa unii care nu cred inca in sentimentele ce ii leaga pe cei doi. Livian si Bianca isi traiesc povestea de dragoste asa cum pot intr-un show tv, sub lumina reflectoarelor. Au invatat sa nu-i afecteze rautatile celor din jur, ale colegilor de emisiune.

loading...
O echipa a fost in vizita in Istanbul, in casa Puterea Dragostei, si le-a luat celor doi indragostiti un interviu la dublu. La un moment dat, Livian, neasteptat chiar si pentru Bianca a facut o declaratie de dragoste emotionanta.

”Ce nu-mi place la Bianca? Nu-mi place la ea faptul ca ma enerveaza, ma supara, iar eu nu pot sa stau suparat pe ea. Nu-mi place ca, dintr-o vorba, chiar daca nu e alint, ea ma impaca, si daca imi zice ”prostule” ma impaca, nu-mi place ca tremur langa ea. Pune mana (i se adreseaza Biancai sa puna mana la inima lui) sa vezi cum imi bate inima…tremur. O iubesc. Cand ma pune cineva sa spun sentimentele mele pentru ea, parca mi se mai deschide o valva la inima”, a spus Livian in timp ce se imbujorase, iar ochii ii straluceau.

Livian de la ”Puterea Dragostei” a mai facut declaratii de dragoste pentru Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancai, in sufletul si in ochii mei. (…) Mie imi aduce o enorma bucurie pentru ca noi demonstram puterea dragostei. Toata lumea impotriva noastra… dar demonstram puterea dragostei. Aratam ca suntem ceea ce au vazut sustinatorii nostri in noi. Nu ne dezamagim pe noi, iar acest fapt imi aduce o enorma bucurie.

Intr-adevar, reactiile tatalui meu sunt reactiile lui… Le respect, ii respect gandirea, el o face intr-un mod mai direct, mai sincer, probabil si urmareste ceva, probabil vrea sa testeze reactiile Biancai, chiar daca teste alea sunt brutale si am incredere ca stie ce face si ca stie ce e mai bine decat mine. El e tata si nu imi vrea raul, imi vrea binele! (…) Dar o sa trecem testele legate de familie, deci fiti toti alaturi de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar daca toata planeta ar fi impotriva, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimenteaza relatia. Sunt fericit ca am dat de ea!”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro