Liviu Dragnea, din nou liber. Fostul lider PSD a mai primit o zi de permisie

Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat vineri o permisie de 24 de ore fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Decizia vine la mai putin de doua luni de la ultima eliberare de o zi, dupa care ministrul Justitiei a trimis control la Rahova, suspectand ca permisia ar fi fost acordata ilegal. Totusi, controlul a aratat insa ca regulamentul a fost respectat.

Situatia detinutilor care ies la munca este analizata in data de 17 a fiecarei luni, iar daca acumuleaza 60 de credite fiecare detinut poate obtine o recompensa, fie sub forma unei zile libere, fie poate sa obtina suplimentarea de pachet. Potrivit Digi 24, comisia i-a acordat o zi libera lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost angajat imediat dupa incarcerare la garajul penitenciarului, astfel ar fi si obtinut credite suficiente. Fostul sef al PSD a mai obtinut o zi libera cadou la finalul lunii octombrie, desi legea spune clar ca acei condamnati care sunt cercetati in alte dosare penale nu ar avea dreptul la o asemenea recompensa.
loading...
Actualul ministru al Justitiei precizeaza ca acea permisie de anul trecut, in cazul lui Liviu Dragnea, a fost acordata legal. Explicatia ar putea fi faptul ca ANP nu a fost informata oficial ca Liviu Dragnea este urmarit penal in alt dosar, mai precis in dosarul TelDrum.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro