Liviu Varciu, proiect important in televiziune.

Daca pana anul trecut a fost vazut in emisiunea Poftiti, va rog!, alaturi de Nea Marin, iata ca anul acesta, Liviu Varciu va avea propria emisiune la Antena 1, dupa cum anunta postul.

Astfel ca, Liviu va prezenta show-ul „Raman cu tine’, in care el ii va gasi unei domnisoare partenerul potrivit. Este un show de dating, in care Liviu va da tot ce are mai bun ca prezentator. In plus, pe Varciu il veti mai vedea si in emisiunea lui Nea Marin, care va incepe din aceasta primavara si va face echipa cu acelasi Andrei Stefanescu, potrivit Click.ro.

Dupa o pauza de cateva sezoane se intorc la Antena 1 show-urile muzicale „X Factor’ si „Next Star’. Emisiunea „Next Star’, prezentata de Dan Negru, in care copiii isi prezinta talentele, revine cu un nou sezon dupa o pauza destul de mare, iar juratii ar putea fi schimbati.

Tot anul acesta revine si emisiunea „Insula Iubirii’, moderata de Radu Valcan, Gina Pistol va prezenta sezonul 3 din „Asia Express’, dar si un nou sezon din „Chefi la cutite’.

loading...
Serialul produs de Ruxandra Ion se va numi „Sacrificiul: Alegerea’ si va avea oameni noi in distributie. „Te cunosc de undeva’ va avea un nou sezon si se va intoarce si „Mireasa pentru fiul meu’ cu un nou sezon, dar si „iUmor’, mai precizeaza sursa citata.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro