Mama Alexandrei, in lacrimi la DIICOT

Mama Alexandrei Macesanu, adolescenta disparuta in luna iulie la Caracal, s-a prezentat vineri dimineata la sediul DIICOT, pentru a vedea ultima oara probele din dosar.

Mama Alexandrei Macesanu a mers la audieri insotita de avocatul Aurel Moldovan. „Am venit sa studiez dosarul, sperantele sunt foarte mari. Nu ne va lua nimeni acest drept de a crede si de a spera ca fata este in viata. Sunt cu lacrimi in ochi, ca intotdeauna”, a spus mama Alexandrei Macesanu, inainte de intrarea in sediul DIICOT.

La randul sau, avocatul Aurel Moldovan a spus: „Sa nu mergem doar pe varianta DIICOT-ului, ca Dinca este vinovat pentru cele doua crime, ca probele sunt concludente si nu se pot darama. Din ce a spus Dinca aseara o farama de adevar exista. Probele au fost plantate, acele oase au fost plantate”. Mama fetei agreeaza si ea aceasta ipoteza. „Au fost plantate ca sa incetineasca sa o gaseasca pe Alexandra. Pe ea a dus-o in strainatate (…) Asta ascultam aseara, la Romania TV, cand a spus ea „Vine! Vine!”. Atunci nu a fost Dinca, cand a spus fata ca vine. Asa credem”, a spus Teodora Macesanu.
loading...
Mai mult, avocatul Moldovan a facut si acuzatii grave la adresa autoritatilor. „Dinca spune ca a fost in Craiova sa cumpere un telefon, o cartela. Noi avem alte informatii, organele de urmarire penala nu le-au fructificat. Probabil nu doresc sa se afle adevarul. Consideram ca exista legatura intre Dinca, politisti si interlopi, de asta am solicitat si era bine ca dosarul sa fie conexat cu cel de la SIJ. Daca s-a luat o masura impotriva politistilor, unii au fost repusi in functii. Lucrurile merg prea departe”, a spus avocatul.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro