Manuela de la Puterea dragostei, decizie incredibila dupa ce a plecat din emisiune!

Concurenta a luat pe toata lumea prin surprindere.

Imediat dupa conflictul cu Roxana Buzoiu, Manuela Oprisiu a fost trimisa de urgenta in tara, pentru a se calma si pentru ca medicii sa isi dea acordul unei reintrari in casa Puterea dragostei.

Andreea Mantea a anuntat ca pana cand nu va primi avizul favorabil din partea medicului psihiatru ca starea psihica ii permite sa fie in show, Manuela nu va mai intra in casa Puterea dragostei si abia apoi se va vorbi daca va fi sau nu descalificata din emisiune.

Imediat dupa ce a ajuns in tara, Manuela nu a stat prea mult pe ganduri si a mers sa se vada cu Andrei Poptelecan, cel de care sustine ca este indragostita si din cauza caruia a avut iesirea nervoasa de saptamana trecuta. Manuela i-a spus Roxanei ca trece printr-o perioada grea pentru ca nu a venit inca Andrei in emisiune si ca din acest motiv a fost violenta.

loading...
Manuela s-a vazut si cu Muri, concurentul care a fost eliminat in gala de duminica, iar acesta s-a filmat cu Andrei si cu Manuela, semn ca cei doi abia au asteptat sa se revada. Concurenta de la Puterea dragostei a anuntat si ce se intampla cu ea si ce vrea sa faca pe viitor:

„Vreau sa va multumesc pentru miile de mesaje pe care mi le-ati trimis, sa va multumesc pentru toata sustinerea voastra, sa va spun ca sunt cat se poate de bine. O sa fac maine un blog in care o sa va spun foarte multe lucruri”, a spus Manuela in InstaStory.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro