Manuela explica bataia cu Roxana

Manuela, bruneta care face senzatie in emisiunea ”Puterea Dragostei”, a avut, zilele trecute, un conflict cat se poate de exploziv cu Roxana, cele doua ajungand sa isi imparta lovituri cu nemluita.

Momentul cu bataia dintre Manuela si Roxana din emisiunea ”Puterea Dragostei” a fost, pana acuim, probabil cel mai tensionat din istoria show-ului, cu att mai mult cu cat, la un moment dat, a intervenit si Alex Turcu care, il loc sa linisteasca spiritele, a turnat si mai mult gaz pe foc.

Mai mult, ne-a dezvaluit ca, de-a lungul timpul, a tot incercat sa o ignore pe Roxana, ba chiar sa o ajute. ”Eu nu am avut nimic personal cu ea, pur si simplu nu i-am acordat importanta pentru ca un om cu care nu am nimic si care ma ataca doar de dragul publicitatii pentru mine e egal cu 0. Drept dovada atunci cand a fost vorba de vot ca sa se reintoarca Turcu in emisiune am spus da…”, ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Zilele trecute, in casa ”Puterea Dragostei”, Roxana a jignit-o pe Manuela si a aruncat cu o perna in ea, moment in care bruneta s-a ridicat si s-a rastit la satena. Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat si ea si a sarit la bataie. Concurentele care erau de fata au sarit sa le desparta pe cele doua fete, iar Alex Turcu care a vazut intregul moment s-a repezit spre casa fetelor. Impiedicat de staff si de colegii sai, Turcu a spart usa pentru a ajunge la Roxana.

loading...
Doar ca, ceea ce nu s-a vazut pe camere, sustine Manuela, este mai mult… ”Nu am reusit sa pun mana pe Roxana atunci, pentru ca mie nu mi s-a mai permis sa ajung, atunci, langa ea. Am stat in alta camera pana s-au terminat filmarile. Iar despre Alex Turcu, ce sa spun, la ce reactie a avut el. Un barbat care se respecta nu se baga niciodata intr-o disputa intre femei asa cum s-a bagat el. Intentiile lui nu erau sa ne desparta, voia sa ma tina ca sa poata da Roxana in mine. Nu cred ca are ce sa caute un asemnea om pe acolo, mai ales ca el e tot timpul violent. Cu femeile, ca, deh, asa se simte si el bine”, ne-a spus Manuela de la Puterea Dragostei dupa scandalul cu Roxana.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro