Maria Carneci, marturii emotionante despre moartea sotului ei

Maria Carneci a facut marturii uluitoare despre marea tragedie care a lovit-o la finalul anului trecut: moartea sotului ei, cel care i-a fost alaturi mai bine de 30 de ani.

Maria Carneci a vorbit in cadrul unei emisiuni despre moartea fulgeratoare a sotului ei. Artista a povestit cu lacrimi in ochi ca nu s-ar fi asteptat la asa ceva pentru ca sotul ei a fost lucid pana in ultima clipa.

Maria Carneci spune ca sotul ei era foarte atasat de singurul lor baiat si de nepotelele sale.

„Nu m-am gandit ca va pleca atat de repede. Pe 2 noiembrie si-a serbat ziua de nastere, 67 de ani si pe 25 a murit, dar foarte constient. Nu numai ca mi-a fost sot, eu am pierdut pe langa el, parinti, care mi-au fost ca parintii mei. M-am rugat la Dumnezeu pana in ultima clipa sa traiasca macar asa de dragul fetelor, de dragul relatiei noastre. Nu m-as fi asteptat. Am crezut ca medicina e avansata, ca se rezolva. Avea o problema pe colon de patru centimetri si eu am o fina careia i-a scos din colon 40 de centimetri si traieste. Nu a fost asta nenorocirea a facut citostatice, bine, am tinut chestia asta mai discret pentru ca eu trebuia sa merg sa cant, nu voiam sa vada el chestia asta pe televizor, sa-i scada moralul. Noi am fost alaturi si am sperat pana in ultima clipa. A trecut galopant. Nu i-a atacat rinichi, plamani, inima, a trecut la ficat.”, a marturisit Maria Carneci despre boala care i-a rapus sotul.

loading...
Maria Carneci spune despre sotul ei ca era genul de om care nu spunea ce are pe suflet si nu apela la ajutor nici cand durerile il nauceau.

„El era un baiat foarte educat, in banca lui, eu nu i-am vazut nici macar ametiti vreodata in viata lor, nici pe el, nici pe tatal lui. Niste oameni proveniti dintr-o familie cu erau oamenii adevarati pe vremuri… El cred ca a fost stresat si nu ne-a spus asa trairile lui de cand a fost deposedat de hotel. Sa te duci de 350 de ori in istanta, tu sa vezi ca ai documnete, ai facturi… niciodata nu a putut. Si cred asa: sa-mi dea Dumnezeu puetere macar sa-i respect visul, numele, comportamentul atat de frumos si de loial vis a vis de mine si sa merg.”, a mai declarat Maria Carneci in cadrul unei emisiuni tv.

„Era disperat. Este socant, opt zile a stat la spital. Eu din instinct il pipaiam si il gaseam ghemuit undeva de dureri. Nu ma trezea. Si ii ziceam: ‘Dar de ce nu ma scoli, ma Geani, ma?’ Ca era 1 ca era 2. ‘Lasa, Maria ca si tu ai pierdut nopti multe, lasa ca imi trece.’ Nu ii trecea.”, a mai spus artista cu voce tremuranda, despre curajul sotului ei.

Aflat pe patul de spital, sotul Mariei Carneci si-a presimtit moartea in ultimele sale zile si i-a spus artistei cum ar vrea sa fie imbracat atunci cand va fi condus pe ultimul drum.
„Era asa bulversat. Ma tinea de mana si ma privea in ochi si mi-a spus asa: ‘Mari, voi ati fost si sunteti viata mea. Te rog sa ma imbraci in ce spun eu. Nu imi pui nimic colorat pe mine, imi pui camasa alba cu butoni, costumul’ (n.r. i-a spus sotul ei in ultima lui zi din viata). Am crezut ca se darama spitalul ala cu mine cu totul. Am plecat de acolo la 10:30 si m-a privit lung, si i-au dat lacrimile si nu stiu, am avut o inima rea ca nu-l mai vad, dar refuzam sa cred. Parca ma ruga sa nu plec, dar eram acolo de la patru dupa amiaza, am stat toata noaptea si la zece ne schimba Edi. S-a uitat dupa noi lung, abia am ajuns noi acasa si m-a sunat Ana Maria ca a murit”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro