Misha si Connect-R, din nou impreuna!

Connect-R si Misha au scos impreuna o piesa de dragoste. Fanii spera ca e primul pas spre impacare.

Connect-R si Misha au divortat in urma cu mai bine de doi ani, in secret. Abia anul trecut ei au dezvaluit ca nu mai formau un cuplu de ceva timp, dar ca au ramas in relatii foarte bune.

Spre surprinderea tuturor, Misha si Connect-R au o relatie asa cum rar vezi intre doua persoane care s-au despartit. Cei doi artisti sunt prieni, merg in continuare impreuna cu fetita lor in vacante si nu se sfiesc sa recunoasca faptul ca inca tin unul la celalalt. Recent, pe YouTube a aparut si piesa pe care frumoasa blondina anuntase ca o va scoate cu fostul ei sot.

Versurile de dragoste i-au dus pe fanii celor doi artisti sa se gandeasca la o posibila impacare. Multi dintre cei care au ascultat melodia spera ca Misha si Connect-R vor forma din nou un cuplu.

loading...
„Iti vand iubire s-o cumperi cu a ta
Nu o cersi de la altcineva

Tu stii ca te-astept chiar daca a durut
Stii ca eu din sfarsit o sa fac inceput

As da tot ca sa fie mai simplu
Chiar daca tu dai tot, eu dau triplu
Pariez iubirea noastra
Asul de inima albastra”, canta Misha in melodia pe care a lansat-o in urma cu doar cateva zile.
loading...
„Felicitari amandurora pentru noua si frumoasa piesa! Va doresc o lunga colaborare pe plan muzical. Iar in plan personal, mi-as dori sa va vad din nou impreuna, ca si cuplu, nu doar de dragul fetitei”, a scris o fana.

Melodia cantata de Misha si Conncet-R a fost pe placul fanilor. Peste un milion de fani au ascultat-o, iar piesa a ajuns pe numarul 10 in Trending, pe Youtube.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro