O concurenta de la Puterea Dragostei, insarcinata cu Fizz?

Pe internet au aparut zvonuri conform carora o concurenta de la Puterea Dragostei ar fi insarcinata cu Fizz.

Bia de la Puterea Dragostei a publicat o fotografie in care pare ca are burtica de gravida. Fanii emisiunii au reactionat imediat si au vorbit despre o posibila sarcina. Tatal presupusului bebelus ar fi chiar Fizz, cantaretul care a fost si el concurent in emisiunea din Istanbul pentru o scurta perioada.

„O cunostinta de-ale noastre, chiar Bia care a fost la Puterea Dragostei… Acum stau si ma gandesc, chiar este insarcinata?”, s-au intrebat vloggeritele Reea si Tina intr-un video publicat pe pagina lor de YouTube.

„Eu nu cred ca e insarcinata, cred ca doar a vrut sa mai apara cu ceva”, a spus una dintre ele. „Am primit niste mesaje in care se spunea ca Bia s-a intalnit cu Fizz intr-un separeu. (…) Ei au fost doar ei doi, n-ai de unde sa stii daca Fizz va avea un bebelus sau nu. Bia, vreau sa ne lamuresti daca esti gravida sau nu, cu cine esti gravida, daca esti”, a adauga una dintre cele doua vloggerite.

loading...
Momentan nu se stie daca frumoasa fosta concurenta chiar asteapta un copil. Cert este ca, dupa ce au aparut imagini cu si cu Fizz intr-un jacuzzi, ea a spus ca intre ei nu este nimic mai mult decat o relatie de prietenie. Nu toti fanii au crezut ca intre focoasa bruneta si cantaret nu s-a intamplat nimic, iar unii dintre ei su si felicitat-o pentru presupusa sarcina.

Ajuns acasa insa, Fizz a spus ca nu se mai intoarce si ca are planuri mari. ”O sa vedeti! Am planuri muzicale. Voi scoate ceva cu Raju, foarte curand”, a spus Fizz in urma cu trei luni, dupa ce a parasit emisiunea Puterea Dragostei si s-a intors in Romania.

Se pare ca Fizz a fost deranjat de discutiile cu unii concurenti de la Puterea Dragostei. El a avut in principal certuri cu Bogdan Mocanu, dar si cu Bianca. Dupa ce a plecat din show, Fizz le-a spus fanilor sai ca nu vrea sa vorbeasca despre nici un alt concurent de la Puterea Dragostei.

”Am primit o educatie aleasa de la parintii mei si, pentru ca am un caracter frumos, nu voi vorbi niciodata urat despre fostii mei colegi de la Puterea Dragostei. A fost o experienta frumoasa pentru mine, de care imi voi aduce aminte intotdeauna cu drag. Va multumesc ca m-ati votat si ca ati fost alaturi de mine”, le-a spus Fizz, fanilor sai de la Puterea Dragostei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro