OANA ROMAN SI MARIUS ELISEI, DIN NOU IMPREUNA LA INCEPUT DE 2020

Anuntul separarii dintre Oana Roman si Marius Elisei i-a luat pe multi pe nepregatite, iar Oana a tinut, la momentul respectiv, sa faca unele precizari esentiale. A scris in mediul online ca nu a specificat nimic in legatura cu un eventual divort, iar admiratorii cuplului s-au gandit, imediat, ca este vorba doar despre o separare menita a pune ”ordine” in urma unor sincope din trecut.

Oana Roman a plecat la munte, impreuna cu fetita, numai ca alaturi de ele se afla si… Marius Elisei. Oana transmisese, in momentul separarii, ca doreste ca relatia ”de parinti” sa functioneze in continuare, tocmai pentru ca micuta sa nu sufere. Si iata ca totul se desfasoara conform unui scenariu anticipat, familia fiind reunita pentru ca fetita lor sa aiba aproape ambii parinti. Bineinteles, intrebarea care se afla, acum, pe buzele tuturor, este daca Oana si Marius vor reveni la sentimente mai bune, unul fata de celalalt, cu atat mai mult cu cat ”niciodata nu trebuie sa spui… niciodata”.

Pasionat de gatit, Marius Elisei a postat pe contul de Instagram o poza cu preparatele de Craciun, sarmalele, fix de pe foc. ”Am facut si sarmalele… Craciun fericit va doresc….????????????????”, a scris Marius la descrierea pozei. Reactia Oanei Roman nu a intarziat sa apara, iar mesajul pe care ea i l-a transmis lui Marius i-a pus pe multi pe ganduri. ”Deja?????Wow! Ce harnici ati fost!?????????????????????”, a comentat Oana la postarea lui Marius.
loading...
Bineinteles, toti cei care ii urmaresc pe Oana si pe Marius au presupus ca acestia vor fi impreuna de sarbatori, si pentru ca fetita lor sa se simta cat mai bine, alaturi de parinti, dar – poate – si pentru a reconsidera unele greseli ale trecutului. Ceea ce, dupa cum constatam, s-a si intamplat.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro