Pepe vorbeste in premiera despre Oana Zavoranu si impacarea despre care scrie toata presa

Pepe a decis, sa faca lumina in ”cazul Oana Zavoranu” si presupusa lor impacare, celebrul artist negand cu vehementa ca ar fi vorbit cu fosta lui sotie.

Mai exact, zilele trecute, in presa mondena a aparut informatia ca Pepe s-ar fi impacat, intr-un fel sau altul, cu Oana Zavoranu, dupa scandalul epocal prin care au trecut cei doi, in urma cu multi ani, la divort.

”Nu este nimic adevarat. Nu am vorbit, nu am contactat-o niciodata, nu ma complic”, ne-a spus Pepe. Mai mult decat atat, el a explicat care au fost motivele din spatele acestei stiri. ”Ea mi-a trimis, de Sarbatori, un mesaj. Normal, nu am raspuns, nu aveam de ce sa raspund la mesaj, sa vorbesc ceva cu ea. Mai ales ca stiam ce va urma si deja vedeam articolele cu privire la acest subiect, desi stiam ca eu nu voi deschide o asemenea discutie vreodata. Si, evident, au si aparut acum respectivele ”stiri” pe acest subiect. Dar, sa fie clar… Eu nu am vorbit cu ea, nu i-am trimis mesaje, nu ma intereseaza subiectul, nu ma leg la cap”, ne-a spus, vehement din cale afara, Pepe.

In alta ordine de idei, ne-a mai precizat Pepe, lucrurile vor ramane asa si pe viitor, el refuzand categoric sa aiba de-a face cu fosta lui sotie. ”Nu avem ce sa vorbim… Ar fi chiar culmea”, ne-a mai precizat artistul care, de ani buni, traieste fericit alaturi de sotia lui, Raluca, si de cele doua fetite ale lor.

loading...
”Noi ne-am cunoscut pe data de 27 iulie. Era la fix o saptamana de la ziua mea, eram la petrecerea unui prieten foarte bun, se intampla in restaurantul in care il conducea tatal meu in momentul ala, iar eu si cantam in seara aceea. Fiind concert Pepe, Raluca a venit cu un grup de prietene si asa am vazut-o pentru prima data. Am vazut o fata frumoasa, imbracata in rosu si glumeam cu un prieten ca Ce misto e Scufita Rosie”, povestea Pepe, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Mai mult, cei doi au complotat petru a pleca impreuna intr-o vacanta in Spania si, atunci cand s-au intors, si-au dat seama ca sunt perechea perfecta.
”Mi-am dat seama ca vreau sa formez un cuplu cu ea atunci cand am cunoscut-o mai bine in Spania si cand am dormit ca fratii si ne-am intors ca fratii. Am constatat ca e altfel decat restul. (…) Frumusetea relatiei noastre este ca eu am simtit de la inceput ca nu isi doreste sa iasa in fata, nu isi doreste sa apara… Raluca se ocupa de gradinita, ea si-a dorit sa aiba ocupatia ei, nu a vrut sa fie sotia lui Pepe si atat. Cred ca orice femeie isi doreste asta si cred ca iorice barbat isi doreste asa ceva. Altfel, ar sta acasa si m-ar toca pe mine la cap. (…) I-am oferit tot suportul logistic si financiar, iar in momentul de fata nu ca ma face mandru, sunt super-mega-incantat si fericit de cum funtioneaza lucrurile”, ne-a mai spus Pepe.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro