Prima reactie a Roxanei de la Puterea Dragostei, dupa ce a fost batuta de Manuela

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din cadrul emisiunii prezentate de Andreea Mantea si vorbeste des cu fanii ei din online.

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din cadrul emisiunii si isi tine la curent fanii in legatura cu tot ce se intampla in viata ei.

Roxana de la Puterea Dragostei a postat un mesaj dur pe contul ei de socializare dupa ce a fost batuta de Manuela. In momentul in care a postat ea mesajul, imaginile cu bataia din emisiune nu aparusera, dar unii dintre fanii Puterea Dragostei aflasera de incident. Concurenta a primit, cel mai probabil, mesaje de la fani si le-a raspuns printr-un msaj pe Facebook.

In plus, Roxana are grija mereu sa le multumeasca fanilor pentru toata sustinerea de care au dat dovada de fiecare data.

loading...
„Buna seara! Va multumesc ca va faceti griji pentru mine si doresc prin aceasta postare sa va spun ca sunt bine, sunt puternica asa cum ma stiti si niciodata, nimic nu ma va dobori.

Ma consider o persoana cu coloana vertebrala, un om puternic si cu caracter, care atunci cand a avut ceva de spus nu s a sfiit s o faca pe fata si totdeauna am stat dreapta in fata oricarui adversar. N am plecat niciodata capul in fata nimanui, n am atacat niciodata inainte sa fiu atacata si totdeauna m am aparat „la vedere, cu armele pe masa”. Daca urasc ceva pe lume, urasc mincinosii si LASII, oamenii care cred ca s puternici, dar de fapt sunt doar niste SERPI care scot capul din gaura lor doar pentru a ataca miseleste si apoi se ascund.
Asa cum v am spus sunt foarte bine in acest moment si astept doar SARPELE sa prinda curaj si sa apara in fata mea, pentru ca sarpele se ascunde acum.

Va multumesc din nou pentru grija pe care mi o purtati si va iubesc!”, este mesajul scris de Roxana Buzoiu pe pagina ei de Facebook.

Fanii au fost alaturi de ea si de aceasta data si i-au scris cele mai frumoase mesaje de incurajare.
„Tu esti o persoana deosebita!!Vei reusi sa treci peste toate obstacolele care ti au iesit in cale!!Esti un om minunat, te ador!!”, „Tu esti fata puternica, pe care am indragit-o nespus, ma bucur ca esti bine si astept cu nerabdare sa te vad frumoasa si stralucitoare”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro