Ricardo a parasit-o pe Deea si s-a intors la Puterea Dragostei?

Ricardo a parasit-o pe Deea si s-a intors la Puterea Dragostei? Anuntul facut de bruneta dupa ce iubitul ei a plecat la Istanbul.

Ricardo si Deea au fost descalificati de la Puterea Dragostei dupa ce nu s-au mai intors in emisiune. Cei doi s-au mutat impreuna dupa vacanta de Revelion si au spus ca vor sa-si traiasca iubirea in afara show-ului.

Ei bine, zilele trecute, Deea a facut un anunt socant pe vlogul ei.

”In ultima perioada ne-am certat cam mult. Motivul a fost chiar emisiunea. El a vrut sa se intoarca in Istanbul, iar eu am vrut sa raman acasa. Nu vreau consolare! Nu stiu daca va intra in emisiune, nu am mai vorbit cu el. M-a blocat!”, este mesajul postat de Deea de la Puterea Dragostei in cel mai recent vlog al sau.

loading...
Insa, la scurt timp, Deea a venit cu precizarea ca totul a fost o farsa, iar relatia ei cu Ricardo este una perfecta. ”Am facut o mare farsa. Ricardo s-a dus in Istanbul doar sa-si ia bagajele”, a spus Deea, completata apoi de Ricardo.

Nu este prima data cand Deea face astfel de farse. Se pare ca iubitei lui Ricardo ii place sa glumeasca. Recent, aceasta i-a facut o farsa chiar lui Ricardo. Ajutata de tatal acestuia, ”i-a furat masina”. Ricardo s-a speriat ingrozitor, a sunat pe la prieteni si in final la politie. Intr-un final, cand lucrurile devenisera serioase, tatal lui Ricardo s-a intors cu masina, iar Deea a marturisit ca totul a fost o farsa de-a ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro