Roxana de la Puterea dragostei a urmarit imaginile luptei cu Manuela

Puterea dragostei. Roxana si Manuela au fost protagonistele unor scene de groaza, in emisia de vineri de la Puterea dragostei. Cele doua concurente au sarit la bataie, iar Roxana a iesit putin sifonata din scandal.

Roxana de la Puterea dragostei a urmarit imaginile luptei cu Manuela:

Roxana de la Puterea dragostei a urmarit pentru prima data imaginile cu bataia dintre ea si Manuela.

„S-a vazut clar cum a dat cu mana de trei ori in fata”, a spus Roxana.

Concurenta Puterea dragostei nu este dispusa sa o ierte pe colega sa si vrea razbunare. Dupa vederea imaginilor, spiritele s-au incins si mai rau. Roxana si Turcu sunt de parere ca doar Manuela este vinovata, in timp ce colegii de emisiune cred ca Manu este criticata mult prea aspru.

loading...
Mai mult decat atat, Roxana a plecat in cautarea Manuelei, plin platou, din dorinta de razbunare.
Andreea Pirui este revoltata de gestul Manuelei si este pregatita, alaturi de Roxana, sa-i plateasca o polita mai grea ca niciodata.

„Eu v-am zis sa o controlati. Daca vine aici o… Sa o controlati. Nu ma face ea pe mine de ras”, a spus Andreea Pirui.

„Din cate am inteles, toata lumea este revoltata pe mine. Nu sunt mandra de faptele mele, nu-mi fac cinste. Imi pare rau, chiar imi pare rau. Am gresit amandoua pentru ca suntem foarte impulsive.”, a declarat Manuela, in timp ce Roxana s-a ridicat si a plecat din platou.

„Am auzit ca Turcu m-a amenintat foarte urat. Conflictul a fost intre noi doi, iar cel mai corect era ca Turcu sa aplaneze situatia. Amandoua am dat una in alta. Tu ai venit sa ma strangi de gat si stim amandoi ca asta ai facut. Nu cred ca asta este o cale sa desparti doua femei care se bat.”, a mai spus Manuela.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro