Simina, mesaj dur pentru Jador de la Puterea Dragostei

Simina, insarcinata in aproape 7 luni, nu are pace. Vechea poveste cu Jador din casa Puterea Dragostei ii da si acum dureri de cap.

Deranjata de faptul ca desi este insarcinata in aproape 7 luni si deja casatorita cu Alex Zanoaga, este mereu tinta ironiile legate de povestea de iubire cu Jador, Simina a rabufnit din nou.

Zilele trecute, Simina a postat un mesaj in care vorbeste despre Jador, desi nu-i spune numele fostului ei iubit de la Puterea Dragostei.

”Nu sunt cunoscuta sau sa ma faca cineva cunoscuta! Aberatii! Si daca stam sa o luam logic, el a stat in emisiune o saptamana si dupa, a inceput sa faca melodii pentru mine si eu il pomeneam in fiecare zi in emisiune! Nu zic ca eu am facut cunoscut pe cineva, dar nici pe mine nu m-a facut cunoscuta el! El si in momentul asta face vloguri despre Alex! Deci incetati cu aberatiile! Si inapoi in casa s-a intors dupa ce eu si Alex am format un cuplu, adica dupa 3 luni dupa ce a fost eliminat. Cum zic…alea, ca el imi creste copilul.. el cu povestea pe care a exagerat-o a facut multi bani. Nu imi creste nimeni copilul, sper ca v-am lamurit”, este mesajul Siminei pentru toti cei care sustin ca datorita lui Jador a devenit ea faimoasa.

loading...
Simina si Jador s-au cunoscut la Puterea Dragostei, au facut un cuplu pentru putin timp. Apoi, Jador a facut cateva melodii in care-si canta dragostea pentru Simina, dar si durerea pierderii acesteia. Simina spune ca relatia dintre ea si Jador nu a fost una atat de profunda pe cat a lasat sa se inteleaga manelistul, care desi nu era in emisiune o forta pe ea sa vorbeasca mereu in show despre iubirea lor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro