Stefan Banica Jr, un ultim gest de dragoste pentru Cristina Topescu

Joi, la Crematoriul Vitan Barzesti, are loc incinerarea corpului Cristinei Topescu, in prezenta mai multor apropiati ai ei si ai familiei.

Stefan Banica Jr a ajuns si el la crematoriul Vitan Barzesti pentru a-si lua adio de la fosta sa sotie, Cristina Topescu, al carei corp neinsufletit a fost gasit duminica seara in casa sa din Tunari.

Artistul a venit la capataiul Cristinei Topescu cu un buchet de trandafiri albi. Nu a vorbit cu presa, singurul mesaj al acestuia din aceste zile fiind cel publicat pe pagina sa de Facebook in noaptea de duminica spre luni.

„Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu.”.

loading...
De asemenea prezenti la crematoriu au mai fost, pe langa mama Cristinei, si fosta sa colega, Andreea Berecleanu, dar si mama sa vitrega, Christel Ungar, fosta sotie a lui Cristian Topescu.

sursa: romaniatv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro