SUMA INCREDIBILA PE CARE ABI TALENT A PLATIT-O PENTRU O PERECHE DE ANDIDASI.

Abi Talent a deventi un personaj extrem de prezent in peisajul showbiz-ului autohton. Dupa lansare piesei „Papuci Gucci”, ce a strans peste 23 de milioane de vizualizari, a avut o ascensiune fulminanta, adunand pe zi ce trece din ce in ce mai multi fani.

In conformitate cu melodia ce l-a facut celebru, Abi se mandreste cu o colectie de incaltaminte impresionanta. Doar o singura pereche de sneakersi, ai artistului, de la celebra firma Gucci, costa mai mult decat o masina second-hand. Cantaretul a investit aproximativ 1000 $ pe o singura pereche de incaltaminte.

Acesti sneakersi nu sunt singura piesa scumpa din garderoba artistului, el fiind recunoscut pentru stilul opulent de a se imbraca.

Pe langa performantele artistice, Abi Talent a rusit sa tina prima pagina a publicatiilor de scandal prin conflictele constante pe care le-a avut cum mai multe persoane celebre, printre care se numara si Alex Velea sau Selly.

loading...
Numele real a lui Abi Talent este Alberto Pantic si vine din Buza, dintr-o familie cu renume local. Tatal sau, Julien a avut cateva probleme cu lege din cauza unor confruntari cu clanurile tiganesti si a unor acuzatii intr-un dosar de falsificare de bani.
Abi a renuntat la scoala dupa terminarea clasei a VIII-a, insa asta nu la oprit, a devenit star peste noapte, iar acum aduna mii de oameni la concertele sale, in urma carora reuseste sa castige aproximativ 4000 de euro, pe concert.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro