Suma URIASA castigata de Jador, de Revelion!

Suma URIASA castigata de Jador, de Revelion! E incredibil ce vrea sa faca artistul cu banii in viitorul apropiat.

Jador este unul dintre cei mai iubiti si solicitati artisti din Romania. Tanarul are o sumedenie de concerte in tara si peste hotare, iar in noaptea de Revelion nu a avut nici macar un minut liber, sa-si traga sufletul. Solistul a avut nu mai putin de cinci spectacole, iar atmosfera a fost, cu adevarat, de senzatie, la fiecare reprezentatie.

Pe langa satisfactia de a-i vedea pe fanii lui distrandu-se, dansand si fredonand fiecare vers al pieselor lui, indragitul cantaret se poate lauda ca a castigat si o suma uriasa in Noaptea dintre Ani.

Dupa cum multi stiu, de Revelion, toti artistii percep dublul tarifului lor obisnuit. La un calcul simplu, ajungem la concluzia ca fostul concurent de la Puterea Dragostei a obtinut 8000 de euro pe concert, deci 40.000 de euro, in total. Ei bine, chiar si dupa ce le-a oferit onorariile instrumentistilor lui, solistul a ramas cu o suma uriasa in conturi.

loading...
Iar daca va intrebati ce planuri si-a facut Jador cu acesti bani, va spunem ca o sa ramaneti „masca”. Protagonistul nostru nu are de gand sa-si cumpere ceasuri, haine sau bijuterii, ci vrea sa ajute cat mai multi oameni.
„Jador este intr-adevar un barbat vulcanic care spune mereu ceea ce gandeste, iar sinceritatea din pacate nu este apreciata la adevarata ei valoare in ziua de astazi. Apropiatii lui stiu insa ca el are un suflet extraordinar. Niciodata nu intoarce spatele daca poate sa ajute si are o sensibilitate aparte pentru copiii fara posibilitati materiale. Jador provine dintr-o familie modesta, dar solida, cu principii admirabile si a fost invatat sa-i respecte pe cei din jurul lui indiferent de situatia lor materiala. Voi nu stiti de cate ori a ajutat oameni sarmani si de cate ori a contribuit cu bani sau alte lucruri de ordin material la campanii umanitare. Este extrem de milos, dar nu vorbeste despre astfel de lucruri, le face pentru sufletul si constiinta lui, iar pentru asta merita tot respectul. Cu banii pe care i-a castigat de Revelion, vrea sa ajute cateva familii insa nu va vorbi despre asta. O face pentru sufletul lui si pentru ca iubeste oamenii si vrea sa-i vada fericiti”, a declarat un apropiat al solistului.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro