Tocmai a dat vestea: „Sunt GRAVIDA!”

Veste bomba pentru toti fanii ”Puterea dragostei”. Una dintre cele mai iubite concurente a dat vestea cea mare in urma cu putin timp.

Cei doi au iesit din emisiune pentru a-si trai dragostea fara restrictii. La scurt timp dupa ce au parasit emisiunea, Mary si Robert s-au mutat impreuna. Cei doi par mai fericiti ca oricand si pare ce sunt si pregatiti pentru marele pas: casatoria.

„Sunt gravida”, a spus Mary de la ”Puterea dragostei” si imediat a indreptat camera spre Robert. Robert a fost uluit pentru o fractiune de secunda, apoi aceasta a inceput sa rada, dand de inteles ca totul a fost o gluma doar ca sa isi testeze iubitul.

„S-a speriat!”, a spus Mary amuzata de situatie.

loading...
Fanii au observat un inel frumos pe mana lui Mary si au intrebat-o imediat daca s-a logodit. Raspunsul ei nu a intarziat sa apara: NU!

Se pare ca Robert nu a cerut-o pe Mary in casatorie, inca, dar fanii sunt siguri ca acest lucru se va intampla cat de curand.

De la prima sa intrare in casa „Puterea dragostei”, in sezonul 1 al emisiunii, Mary a declarat ca a venit cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea. Dupa incercarea esuata de a forma un cuplu cu Bogdan Iordache, aceasta a dat semne ca ar putea sa se reorienteze catre Bogdan Mocanu, pe care a recunoscut inca de la inceput ca il place fizic.

Apoi cel care i-a atras atentia a fost Raffa, pe care a ajuns sa il indrageasca rapid si chiar a incercat sa formeze un cuplu cu el. Insa totul avea sa se destrame, dupa ce Mary a descoperit ca tanarul avea o iubita in afara emisiunii. Dupa despartirea lor, cei doi concurenti au fost eliminati din casa „Puterea dragostei”.

Dupa o lunga perioada Mary a revenit in casa „Puterea dragostei”, hotarata sa il cunoasca mai bine Marius Alexandru, zis Beni, cel despre care a afirmat ca a atras-o inca de la prima lui aparitie pe ecran.

Insa incheierea primul sezon „Puterea dragostei” a adus si finalul relatiei sale cu Beni.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro