Tudor Sisu il distruge pe Abi!

Tudor Sisu Il face praf pe Abi Talent, dupa scandalul pe care acesta l-a declansat cu Alex Velea.

Tudor Sisu, rapper cu vechi state de plata, intervine decisiv in scandalsul dintre Abi si Alex Velea si spune ca pustiul-minune al Instagramului nu se ridica la nivelul celor pe care ii provoaca. Cantaretul spune ca Abi face muzica pentru copii si ca cel mai probabil, peste 20 de ani, acesta va ajunge dupa gratii!

”…Un copil prea mult bagat in seama…Asta e! Copiii trebuie sa fie cu ale lor, oamenii mari cu ale lor, femeile cu ale lor, barbatii cu ale lor… inginerii cu ale lor… toata lumea! Pe ala l-a bagat lumea in seama si caracterul lui e de… nimic… Tu l-ai vazut pe el cum vorbea la televizor: ”ce am facut eu, domne’”. Pai ce c…t ai facut, ma, ca esti viral pe Internet, esti nebun la cap, ai facut niste gunoaie d-astea! Ce-ai facut, ca n-ai facut nimic, sa moara … daca ai facut ceva! Ai facut 3 melodii pentru copii!

Da ma, de Abi vorbesc! E la fel ca si cum ai fi facut ”Feriti-va de magarus”, ”Tip-Top Minitop”. Toti copiii se uitau la ele, ar fi fost virale in vremea asta. Dar erau de copii, manca-ti-as gura ta! Pai eu concurez cu ”Tip-Top Minitop” sau cu ”Feriti-va de magarus”, sau mai stiu eu ce alta emisiune de copii?

loading...
Mai fratele meu, in orice an, daca apari si dai din gura ca prostul si tipi la unii mai mari ca tine, iti iei un mare capac! Cine o sa fie Abi peste 20 de ani? Eu sper sa fie cineva, dar tare mi-e ca o sa fie la Camera 24, pe sectia 6!!!”, a spus Sisu intr-un live pe pagina lui de Instagram!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro