Tzanca Uraganu e cel mai cheltuitor manelist!

Tzanca Uraganu isi cumpara vila la Bucuresti, desi are una la Ploiesti.

Tzanca Uraganul isi cumpara vila la Bucuresti, dupa cum au aflat fanii manelistului. „Caut casa la Bucuresti, de vanzare sunt interesat. Rog seriozitate, multumesc”, a postat cantaretul al carui nume real este Andrei Velcu. El are deja o vila cu doua etaje in orasul natal, Ploiesti.

Este o perioada in care Tzanca Uraganu cheltuie enorm. WOWbiz.ro a dezvalui ca, la finalul lui 2019, si-a cumparat un Lamborghini Aventador negru, al carui pret este de aproximativ 400.000 de euro. Noul Lamborghi completeaza colectia impesionanta a manelistului, care mai detine un Rolls Royce, un BMW si un Jeep.
loading...
Masinile lui Tzanca au fost subiect de presa, cand s-a scris ca ANAF-ul l-a chemat pe manelist sa dea explicatii despre averea sa, dupa ce a postat pe facebook poeze cu una dintre masini, pe care a sustinut ca a dat 140.000 de euro. Recent, manelistul s-a dus sa vada un avion cu 4 locuri, pe care vrea sa-l cumpere. „Urmeste…Am luat-o razna, nu-i asa? De razna sa fiu. Am gasit unul, astept sa negociez”, a postat manelistul.
“Nu ascund nimic, doar ca nu sunt atat de bogat precum se crede. Sunt lautar, nu stiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cant de placere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i castig la nunti, mi-au zis ca au dovezi din live-urile si filmuletele postate de diversi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde sa strang eu averi la varsta asta? Nici casa n-am inca”, a declarat Tzanca Uraganu despre averea sa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro