Ultimele imagini cu Kobe Bryant si fiica sa in viata

Kobe Bryant si fiica sa Gianna au murit duminica intr-un accident teribil. Elicopterul in care se aflau cei doi alaturi de alte 7 persoane s-a prabusit si a luat foc. nimeni nu a supravietuit. Una dintre cele mai celebre publicatii din Statele Unite a publicat ultimele fotografii cu cei doi, facute chiar cu o zi inainte.

Ultimele imagini cu Kobe Bryant si fiica sa in viata
Fotografiile au fost facute chiar cu o zi inainte, la un meci in care juca fiica marelui baschetbalist, care era de asemenea pasionata de acest sport. Gianna juca un meci de baschet chiar la Mamba Sports Academy, scoala al carui co-fondator era Kobe. Imaginile au fost obtinute de TMZ

Kobe Bryant, unul dintre cei mai populari baschetbalisti din lume a murit intr-un accident de elicopter duminca, in Calabasas. Se pare ca elicopterul in care se afla alaturi de alte 8 persoane s-a prabusit si a izbucnit in flacari. Niciunul dintre pasagerii aflati al bord nu a supravietuit, desi autoritatile au intervenit rapid si au facut tot posibilul sa ii salveze.

Anchetatorii investigheaza in acest moment cauza accidentului.

loading...
Kobe Bryant a jucat intre anii 1996 si 2016, anul in care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers, fiind unul dintre cei mai populari si indragiti baschetbalisti din istoria NBA.

Fostul sportiv obisnuia sa calatoreasca in elicopterul sau privat de ani buni, inca din vremea in care juca pentru Lakers.

Bryant era casatorit cu Vanessa, alaturi de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca si Capri, cea mai mica dintre ele, nascuta in iunie 2019. Gianna a decedat odata cu el in teribilul accident.

sursa: stiritv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro