VIITORUL SOT AL SIMONEI HALEP SI-A PUS BANII LA ADAPOST!

Oficial, a esuat in afaceri, numai ca Toni Iuruc s-a descurcat. Viitorul sot al Simonei Halep si-a pus banii la adapost!

Simona Halep traieste o poveste de dragoste alaturi de Toni Iuruc, cei doi formand un cuplu din vara anului trecut. Ex-liderul WTA are o relatie perfecta cu familia actualului partener, in special cu viitoarea soacra, Genica. Cu care, de altfel, a petrecut si Craciunul.

Toni Iuruc a incercat, de-a lungul timpului, sa faca afaceri de succes. Oficial, iubitul Simonei Halep apare, la Registrul Comertului, ca asociat sau administrator in sase firme. Doar ca niciuna dintre ele nu mai functioneaza! Fie au fost radiate, fie sunt in procedura de lichidare.

Putem spune, fara nicio exagerare, ca, la prima vedere, Toni Iuruc a esuat in afaceri. Insa, viitorul sot al Simonei Halep are „un as in maneca”. Potrivit informatiilor obtinute Toni Iuruc detine o alta firma, “Trei randunele”, dar care este ”ascunsa” sub numele mamei lui, Genica, in varsta de 68 de ani.

loading...
Firma amintita mai sus are ca obiect de activitate inchirierea de bunuri imobiliare si, atentie, merge foarte bine! In plus, are in patrimoniu practic toate proprietatile detinute de milionarul de origine aromana. In ultimul an a avut cifra de afaceri de 250.000 de euro si un profit de aproape 40.000 de euro.

Pe scurt, Toni Iuruc, descurcaret, si-a pus la adapost banii si bunurile pe care le detine. Pentru ca, in acte, totul este trecut pe numele mamei sale, Genica. O mutare de profesionist in urma careia partenerul Simonei Halep si-a asigurat viitorul.

In prezent, Genica este singurul sprijin de nadejde pentru Toni Iuruc, in privinta afacerilor. Asta deoarece tatal milionarului, Nicolae, s-a stins din viata in 2010, la varsta de 64 de ani.

Simona Halep (28 de ani) isi doreste sa isi uneasca destinul cu Toni Iuruc (40 de ani) la malul Marii Negre. “Mi-ar placea sa fac nunta in Romania, nu stiu daca pe malul marii, dar mi-ar placea sa ma casatoresc la Constanta. Nu as vrea sa visez la ceva si sa nu reusesc sa fac sa devina realitate, dar mi-as dori sa am aproape cat de multi oameni din familie si dintre prieteni alaturi de mine”, a marturisit Simona Halep, conform Tennis World Italia.

Simona Halep a dezvaluit in cadrul unui interviu mai vechi ca ar vrea sa aiba mostenitor dupa ce isi va incheia cariera in tenis. “Imi doresc sa am o familie si o sa ma dedic total copiilor mei. Sper sa am copii si sa pot. Si nimic tenis, cativa ani. Dupa aceea o sa ma ocup si de ei, sa faca un sport, daca vor, daca nu, o sa ii sustin in totalitate in tot ceea ce vor ei sa faca. Viata mea o sa fie foarte ingrijita dupa tenis”, a declarat sportiva in urma cu ceva timp.

Dupa doua nunti si doua divorturi, Toni Iuruc traieste, acum, o frumoasa poveste de dragoste cu Simona Halep. Nu ar fi exclus ca sportiva noastra sa reprezinte “colacul” de salvare pentru omul de afaceri in varsta de 40 de ani, in plan sentimental. Cert este ca formeaza un cuplu frumos, iar barbatul ii este super-fidel si nu o lasa niciodata singura, mai ales pe durata turneelor.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro