Vladuta Lupau, beata la o petrecere la care a cantat?

Vladuta Lupau ar fi fost beata la o petrecere. Un tanar i-a lasat un mesaj controversat dupa o cantare.

Vladuta Lupau este una dintre cele mai tinere si frumoase cantarete de muzica populara. Artista se bucura de mult succes si are o cariera la care in urma cu cativa ani nici nu visa. In plus, pe pagina ei de Instagram este urmarita de peste 200.000 de admiratori.

Vladuta Lupau a cantat luna aceasta la o petrecere, in Fagaras. A doua zi dupa eveniment, cantareata a publicat pe pagina ei o fotografie in care aparea in pijamale. „Duminica mea. ?”, a scris ea in dreptul imaginii.

La scurt timp dupa ce fotografia a aparut pe internet, un tanar a transmis un mesaj neasteptat. „ Ai rupt spritu’ la Laguna (n.r. – restaurantul la care a cantat Vladuta Lupau)”, i-a scris tanarul, dand de inteles ca frumoasa aritsta ar fi consumat cam mult alcool cu o seara inainte. Mesajul a starnit amuzamentul internautilor si a fost apeciat de mai multe persoane.

loading...
Scandalul intre Vladuta Lupau si Armin Nicoara, saxofonistul care a spus ca ar fi avut o relatie cu ea, continua. Frumoasa cantareata neaga ca intre ea si fostul ei coleg de formatie ar fi existat mai mult decat o simpla amicitie si o relatie profesionala.

„Nu am fost amanti! Am avut o relatie familiala, alaturi de parintii mei, parintii lui. L-am ajutat cat am putut. Ca sa se faca mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cat mana ta?”, a spus artista pentru Cancan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro