Amintiri dramatice: Alexandra Macesanu, cantand ”Sus, la Poarta Raiului”

Momente incarcate de emotie in sanul ansamblului din care a facut parte Alexandra Macesanu, victima lui Gheorghe Dinca.

Anul trecut, cu putin inainte de Craciun, Alexandra Macesanu a mers alaturi de colegii ei de la ”Dor de Romanati” sa-l colinde pe seful ansamblului, Lucian Stroe. Acesta a inregistrat momentul, fara sa-si dea seama ca una dintre fetele din imagini nu va mai putea merge niciodata la colindat.

Alexandra Macesanu, victima lui Gheorghe Dinca, este prima din stanga. Imbarcata cu o ie traditionala, tanara a cantat alaturi de colegi colindul ”Sus la Poarta Raiului paste turma Tatalui”. Versurile parca ii erau predestinate.

Anul acesta, ansamblul ”Dor de Romanati” a mers din nou la colindat prin Caracal, insa fara Alexandra. Aproape toti tinerii care apar in filmare au dat insa share filmarii realizate de Lucian Stroe, in care apare si Alexandra. Probabil ca fara ea nu mai este chiar la fel.

loading...
Alexandra Macesanu a disparut fara urma vara trecuta, la cateva ore dupa ce a sunat la 112 si a incercat sa explice unde se afla casa in care este tinuta cu forta. Autoritatile au ajuns insa prea tarziu si nu au mai gasit nimic. Ghoerghe Dinca le-a spus ca a omorat-o si ca a ars cadavrul insa familia fetei inca spera ca aceasta este vie si ca scenariul lui Dinca este unul fals.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro