Asa incepe o noua viata! Vulpita si Viorel, surpriza de proportii

Fanii cuplului Vulpita si Vioricel s-au bucurat de decizia pe care au luat-o cei doi soti, vineri seara

Vulpita si Viorel de la Vaslui. Dupa ce si-au expus viata in fata camerelor de luat vederi si o tara intreaga a aflat despre dezamagirile, tradarile, impacarile, minciunile, amantlacurile si juramintele celor doi soti din Vaslui, joi seara cei doi au avut parte de o surpriza placuta.

Chiar la finalul emisiunii, dupa ce Veronica si Viorel s-au decis sa-si mai acorde o sansa, au fost sunati de patronul unei pensiuni din Curtea de Arges. Acesta le-a propus celor doi soti sa vina la el la pensiune si sa munceasca, scrie evz.ro.

„Am o pensiune si vreau sa le propun sa vina sa lucreze. Maine seara avem o petrecere si sa vedem daca se descurca. Pot si sa munceasca si sa se distreze. Daca sunt de acord”, a spus in direct patronul pensiunii din Curtea de Arges.

Vulpita si Viorel de la Vaslui. Dupa ce au sustinut de mai multe ori in timpul emisiunii ca vor sa ia totul de la capat si sa munceasca pentru a avea un viitor mai bun, Veronica vulpita si Viorel au acceptat incantati propunerea primita.

Cine este Vulpita de la Vaslui? Veronica Stegaru. Vulpita este protagonista unor momente fabuloase, care au devenit virale. Veronica Stegaru este casatorita cu Viorel si au impreuna o fetita. Cei doi sunt din Vaslui si s-au facut cunoscuti in randul publicului cu scenele de infidelitate facute de sotia-Vulpita.

loading...
Cine este acasta Vulpita si cum a devenit ea virala, incat mai ca tremura trendingul numai cand isi face aparitia Veronica, pentru ca acesta este numele real al doamnei
Jumatatea Vulpitei este Viorel, caruia ii cam fug ochii dupa domnisoare, insa ea geloasa nevoie mare, ii explica cum stau lucrurile.

Vulpita stie sa fie sireata. I le serveste pe rand lui Viorel, una rece, una calda, scrie bzv.ro.

Vulpita si Viorel de la Vaslui. Stie sa fie si romantica atunci cand vrea.

Vulpita a aparut pentru prima data la TV in platoul emisiunii Acces Direct, in urma cu aproximativ trei saptamani.

Vulpita si Viorel de la Vaslui. Insotita de Viorel, tanara de 22 de ani dorea sa isi faca dreptate. Acuza atunci ca a fost rapita de trei tineri si violata.

Ei bine, la scurt timp a iesit la iveala adevarul. Dupa ce s-a aflat ca tanara, de fapt, si-a dat consimtamantul si ca nu a fost vorba de niciun viol, au mai urmat alte dezvaluiri despre escapadele amoroase ale vulpitei.

Bunica fetitei, Ilinca Stegaru, a declarat ca reprezentatii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui au venit sa vada de soarta micutei ti i-au cerut sa se angajeze in scris ca va avea grija de copila.

loading...
Asadar, Vulpita se da in spectacol la televizor, iar de fetita sa, va avea grija chiar soacra, care nu o mai suporta de cand a facut-o de ras.
In tot acest timp, Veronica si Viorel, vasluienii care au scandalizat pe toata lumea cu povestea violui inchipuit, la care s-a adaugat apoi dovezile unei infidelitati constante ale femeii, iar au ajuns in platoul emisiunii “Acces Direct”.

Au recunoscut senini si fara pic de rusine, ca sunt amandoi “asistati social”, cerand telespectatorilor sa ii ajute… cu o casa.

Povestea lor bizara a prins, totusi, la public, iar o doamna din Giurgiu a sunat si a spus ca e gata sa le dea o casa. Gestul a starnit apreciere de la unii, dar si indignare de la altii.

Protectia Copilului s-a decis sa vada care e situatia reala cu micuta lasata in grija bunicilor. Bunica Ilinca Stegaru a semnat ca isi ia raspunderea, impreuna cu sotul, de a avea grija de fetita. Prin telefon, bunica a spus ca pe nepotica o va tine pentru totdeauna la ea dar cu celebra sa nora nu mai vrea deloc sa aiba de-a face.

Vulpita si Viorel de la Vaslui. “Ne-ai facut de ras in toata Romania”, a concluzionat simplu, bunica Ilinca Stegaru.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro