Bianca Dragusanu este in culmea fericirii

Bianca Dragusanu a publicat o declaratie emotionanta pe pagina ei de Instagram.


Bianca Dragusanu este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Urmarite de peste un milion de fani pe pagina ei de Instagram, blondina isi surprinde mereu fanii cu imagini din viata ei de zi cu zi, dar si cu fotografii de la sedintele foto. Arata tot timpul impecabil, in ciuda faptului ca are o viata plina si agitata, dovada ca reuseste sa aiba grija de aspectul fizic in timp ce conduce o afacere de succes, este imaginea mai multor branduri si are grija ca fiicei ei si a lui Victor Slav sa nu ii lipseasca nimic.

Bianca Dragusanu a publicat recent pe pagina ei de Instagram o fotografie in care apare alaturi de fiica ei si a lui Victor Slav. Cu un coc lejer, dar la fel de frumoasa ca intodeauna, cea mai wow blonda din Romania s-a pozat cu Sofia Natalia si a scris un mesaj emotionant.

„Cel mai puternic sentiment din lume?”, a scris Bianca Dragusanu in dreptul imaginii.
Imaginea cu frumoasa vedeta si cu fetita ei a stranit un val de aprecieri din partea fanilor si a admiratorilor. In doar cateva ore, a strans mii de aprecieri, semn ca urmaritorii apreciaza si latura sensibila a Biancai Dragusanu.

loading...
Nu este prima data cand fosta prezentatoare de televiziune publica mesaje care demonstreaza cat de mult isi iubeste fiica si cat de apropiata este relatia dintre ele.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro