Bianca si Livian s-au impacat!

O fosta concurenta de la „Puterea dragostei”, apropiata de Bianca, a vorbit despre despartirea castigatoarei sezonului 1 de Livian si a facut o dezvaluire soc.

Manuela, care a parasit „Puterea dragostei” dupa ce a lovit-o pe Roxana, a vorbit despre Bianca si Livian si sustine ca cei doi sunt impreuna.

Manuela este foarte apropiata de Bianca.

„Am vorbit cu Bianca, am tinut legatura cu ea. Ei se iubesc foarte mult, normal ca, asa cum e in orice relatie, nu totul este roz. Peste tot sunt certuri si divergente, dar ei si le rezolva mereu, pentru ca ei se iubesc. Eu, din cate stiu, ei sunt impreuna si se iubesc in continuare. Ei chiar se iubesc. Pot sa zic ca pentru Bianca si Livian pot sa bag mana in foc si sunt 100% convinsa ca ei doi chiar se iubesc, relatia lor e pe bune”, a declarat Manuela, fosta concurenta de la „Puterea dragostei”.

„Bianca este un om extraordinar, noi chiar ne-am apropiat cat am stat acolo. Ea intotdeauna mi-a dat sfaturi bune, stie cum sa vorbeasca. Ea este The Brain in acea emisiune”, a laudat-o Manuela pe prietena ei.

loading...
Livian a anuntat in emisiunea „Puterea dragostei” de la Kanal D o decizie soc pe care a luat-o Bianca in legatura cu el dupa ce s-au despartit.

Bianca a decis sa stea departe de fostul ei iubit, dupa ce ea si Livian s-au despartit.

„Nu se simte bine, a ramas acasa, la hotel. Nu stim ce-o sa facem.

Momentan suntem despartiti. Acelasi gand il am si cu plecarea, si cu tot.

In doua luni n-am ce relatie sa imi mai fac. N-am cum sa o uit pe Bianca, nu-mi pot forma imaginea cu alta fata.

Si sa stau aici, sa-mi vina sa o arunc de toti peretii cand o vad…”, a spus Livian in emisiunea „Puterea dragostei” de ieri.

Nelson Mondialu a facut un vlog in care vorbeste despre adevaratul motiv pe care l-a avut Livian sa se desparta de Bianca.

„Daca el a facut pasul asta, bravo lui! Il astept acasa, cu draga inima.

Ceva s-a intamplat de s-au despartit, ca Lobo, pe vorbele mele, nu s-a despartit!

Daca era sa asculte de mine el trebuia sa fie acasa din vara sau din septembrie-octombrie. Ceva s-a intamplat acolo, nici nu-s curios, ca eu banuiesc, dar nu pot sa zic aici”, a spus Nelson Mondialu intr-un vlog.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro