Bianca spus tot adevarul cu lacrimi in ochi

Bianca a rupt tacerea despre filmul cu ea si imaginile de la videochat. Concurenta de la Puterea dragostei a aparut cu lacrimi in ochi!

„Dupa, cred, o saptamana in care nu am postat… Arat cu arat, am cosuri, cearcane si toate cele.

Vreau sa vorbesc cu voi pentru ca trebuie.
Au fost 3 zile de cosmar in care am crezut ca viata imi e distrusa.

Am crezut ca o singura persoana poate sa imi distruga viata, dar din pacate pentru ea sunt inca aici.

Nu m-am sinucis, nu am omorat pe nimeni, sunt in continuare aici. Si asta este datorita voua, fiindca m-a incurajat foarte multa lume”, a spus Bianca Comanici intr-un vlog.

„Voiam sa fug cat de departe pot, eram rusinata ca oamenii m-au vazut in acele ipostaze. Voiam sa nu ies din casa multe zile. (…)

loading...
In primul rand nu m-am prostituat, in al doilea rand nu am avut niciun ban din asta.

Nu am avut haine scumpe, nu am reusit sa imi platesc chiria singura. A vrut sa imi distruga viata! Daca a fost el cel care a vrut sa imi faca rau nu a reusit! A reusit sa ma faca mai puternica.

Nu sunt mandra de ce am facut, sunt dezamagita. Omul care sunt acum nu agreeaza un astfel de comportament. Uitandu-ma la mine imi este mie greata de mine. Nu sunt mandra de ce am facut, sunt mandra de ce sunt acum”.

Cand s-a intamplat ce s-a intamplat, mai ales pe camera, mi s-a spus ca nimeni nu ma vrea. (…) Imi pare foarte rau de ce am facut, imi pare tare rau”, a mai spus ea.

Livian a vazut filmul cu Bianca! Fiul lui Nelson Mondialu a facut un vlog in care a reactionat la aparitia acelor imagini.

„Subiectul acestui clip este, mai direct, reactia mea asupra celor aparute pe internet.

Nu vreau sa porniti direct ca incerc sa o scot pe Bianca sau incerc sa o bag ca sa ma scot eu.

Ceea ce spun e in calitate de urmaritor.

Eu cu Bianca, dupa cum bine stiti, ne-am despartit de doua saptamani. In astea doua saptamani mie imi era greu sa stau departe de ea, ei ii era greu sa se desparta de mine.

Ea a vrut sa ma recucereasca, aproape a reusit, o sa vedeti in emisiune. Acum doua zile primesc un mesaj de la Bianca: „Vezi ca a aparut ceva pe internet”. Ea imi spusese, nu tot, dar imi spusese. I-am zis sa nu se agite, s-a intamplat si la altii.

M-am gandit la ea, in ce postura a fost pusa si am simtit chestia aia, cand iti vezi iubirea cu altul e un pic deranj acolo, chiar daca a fost in trecut.

Daca ma enervez fac mai mult rau, misiunea mea de acum e sa o calmez si sa iasa din toata situatia asta. M-a intrebat daca nu sunt nervos pe ea, i-am zis ca sunt nervos pe ce era ea atunci, ca punea botul la ce zicea iubitul ei de atunci. Principalul vinovat e ea”, a spus Livian intr-un vlog.

loading...
Livian si Bianca au fost protagonistii unor imagini extrem de fierbinti in emisiunea de astazi „Puterea dragostei”.

Cu toate ca sunt despartiti, anumite imagini cu ei doi in timp ce erau impreuna au determinat-o pe Bianca sa se apropie de Livian.

Bianca s-a dus spre el si s-a urcat pe fostul ei iubit.

„De ce faci de-astea?”, a intrebat-o Livian pe Bianca. „Dar nu eu am pus imaginile”, a replicat ea.

Nu s-a ajuns la saruturi intre ei, Bianca si Livian limitandu-se la mangaieri.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro