Ce decizie a luat Daniela Crudu dupa bataia incasata de la iubitul croat

Daniela Crudu a avut un weekend de cosmar, care s-a sfarsit pe targa, iar apoi la spital.

Daniela Crudu a avut un weekend de cosmar, care s-a sfarsit pe targa, iar apoi la spital.
Bruneta a fost transportata la spital, cu piciorul rupt si un traumatism cranian, in urma loviturilor primite de la iubit. Este vorba de barbatul misterios de origine croata cu care Cruduta si-a petrecut ultimele luni.
Ranita si cu dureri severe, Cruduta a decis sa se recupereze acasa la tatal ei, acolo unde a ajuns duminica seara, dupa ce a fost externata de la spital.

Ajutata de sora ei, Daniela Crudu, mutilata din cauza loviturilor, a hotarat sa se retraga in liniste pentru o perioada, in intimitatea caminului parintesc.

Nelu Crudu a fost luat prin surprindere de paparazzii WOWbiz.ro, atunci cand a fost intrebat de situatia fiicei sale. Barbatul parea sa nu stie nimic la acel moment de cosmarul prin care trecuse Daniela, in ciuda faptului ca bruneta se afla deja de cateva ore bune la spital.

loading...
„Nu stiu, nu stiu nimic…o fi pe la o prietena.”, a fost raspunsul initial dat de Nelu Crudu.
Usor confuz, tatal vedetei a adaugat: „Eu stiu ca e bine…parca am vorbit cu sora. E bine, deci nu sunt probleme. Nu stiu nimic de nenorocitul ala (nr. iubitul croat) Ce sa-i spun, nu-l cunosc, nu stie nici romaneste. Nu stiu care a fost motivul, nu stiu nici cine e acest om… ce sa va zic. Eu ma duc acum sa rezolv niste treburi…”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro