Ce masini de lux are Turcu de la „Puterea dragostei”

Roxana si Turcu sunt doi dintre cei mai controversati concurenti de la ”Puterea dragostei”.

Turcu declara la intrarea sa in emisiune, anul trecut, ca a lucrat ca insotitor de bord. La cei 22 de ani stie exact ce-si doreste. Femeia la care visa atunci trebuia sa fie disciplinata, ordonata, increzatoare si optimista. Nu-i plac femeile geloase, invidioase sau recalcitrante. Spunea despre el ca este sociabil, respectuos si increzator.

Dupa ce a revenit in casa „Puterea dragostei”, acesta a reconscut ca este iubitul Roxanei si ca au o relatie de cateva luni. Insa cei doi indragostiti aveau sa parcurga multe momente dificile care, intr-un fel sau altul le-au zdruncinat relatia.
Dupa mai multe episoade de certuri si impacari, Roxana si Turcu inca se tachineaza reciproc si pare ca fac tot posibilul sa se scoata unul pe altul din minti.

Iata ce masini de fite conduce Turcu, la doar 22 de ani! Una dintre ele este rosie ca focul si cu siguranta o va incanta pe Roxana:

loading...
Multa lume a presupus ca Turcu poarta peruca, insa el nu a recunoscut niciodata asta.
In fotografiile cu el cu parul scurt, se poate observa faptul ca linia parului este aceeasi si seamana cu un implant de par. Asadar, este posibil ca Turcu sa isi fi facut parul sa ii creasca asa. Iata fotografia care il da de gol

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro