Ce s-a intamplat in restaurantul in care a petrecut Daniela Crudu!

Daniela Crudu a avut o noapte care a pornit asa cum isi doreste orice femeie sa aiba sambata: un restaurant de lux, mancare demna de o printesa, voie buna, prieteni in jur.

Iesirea de sambata noaptea a fost una la care, probabil, Daniela Crudu visa de mai multa vreme, cu atat mai mult cu cat pana de curand a fost tot plecata, in vacante, alaturi de iubitul ei croat.

Asa ca, cei doi, insotiti de Madalina Pamfile, au mers la un restaurant de lux din Nordul Capitalei, iar acolo s-au rasfatat cat au putut. Au mancat delicatese si au avut parte de momente cat se poate de placute. Dar, pare-se, asta nu a fost suficient pentru cei doi indragostiti, iar Daniela Crudu si iubitul ei au baut si un paharel, doua, de sampanie. Mai ales ca atmosfera din local era una de asa naturia incat sa pofteasca la distractie, in restaurant cantand o artista cunoscuta in lumea buna a Capitalei. Iar Daniela Crudu si iubitul ei croat s-au distrat de minune, asa cum s epoate observa din postaruile facute de restaurantul de lux la care s-au distrat pana dimineata.

Din pacate, atmosfera placuta, bauturile fine si muzica buna nu i-au priit prea mmult iubitului Danielei Crudu, cei doi certandu-se spre dimineata si, la un moment dat, barbatul a decis ca este cazul sa se impuna in discutie cu forta, asa ca a batut-o ingrozitor pe frumoasa vedeta, ea ajungand, de urgenta, la spital, dupa ce a solicitat interventia Politiei.

loading...
”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevarat ca este vanata, este umflata la fata, ca nasul i-a fost afectat si o mai supara, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adica, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, sa vedem ce se va face, probabil va fi si operata de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie sa vorbeasca medicii, nu ma pricep eu”, ne-a spus, in exclusivitate, Ana, sora victimei furiei iubitului, Daniela Crudu.

Mai mult decat atat, ne-a dezvaluit Ana, sora Danielei Crudu, totul a pornit din motive greu de explicat. ”Nici noi nu intelegem de ce a batut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o cearta aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu bautura, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restrictie acum, sa speram ca lucrurile se vor alseza. Daniela este, acum, mai bine si la nivel psihic, dar tot este socata de ceea ce s-a petrecut”, ne-a mai spus Ana, sora Danielei Crudu.

In noaptea de sambata spre duminica, un incident socant a zguduit lumea buna a Capitalei, Daniela Crudu fiind victima unui eveniment infiorator. Mai exact, Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitala, desfigurata in urma unei agresiuni. Cu mainile si picioarele facute praf, batuta cu salbaticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgenta, la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Universitar din Capitala, vedeta fiind, fara indoiala, agresata in timpul noptii. Culmea, ea fusese, pana sa ajunga la Urgente, la un eveniment intr-un restaurant de lux din Bucuresti, alaturi de cea mai buna prietena ale sale, Madalina Pamfile. Acolo, Daniela Crudu, conform postarile ei de pe Instagram, a avut parte de o seara cat se poate de placuta, cu muzica si dans.

“La data de 09 februarie a.c., in jurul orei 5:30, Sectia 25 Politie a fost sesizata prin apel 112 de catre o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul ca este agresata fizic de iubitul ei. Politistii sositi la fata locului, au luat legatura cu persoana vatamata care si-a rezervat dreptul de a depune plangere la acel moment. Femeia a fost transportata la o unitate spitaliceasca pentru in grijiri. Politistii s-au sesizat din oficiu si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente”, se arata in comunicatul oferit de oficialii Politiei din Capitala.

Cu toate acestea, Daniela Crudu nu este deloc ”ieftina” cand vine vorba sa isi imprumute imaginea, cu atat mai mult cu cat a investit, la randul ei, sume serioase in remodelarea cororala, fie ca este vorba de operatii estetice sau banalele tratamente de infrumusetare.

loading...
Daniela Crudu este solicitata, cat de des se poate, pentru a face tot felul de sedinte foto, care mai de care mai wow. Dezinhibata din cale afara, Cruduta nu refuza nimic, ea facandu-si timp pentru fiecare contract, pentru fiecare sedinta foto. Cuminte din cale afara, in momentul in care negociaza contractul, Cruduta cere sume uriase de bani pentru sedinta foto, dar, ajunsa in fata fotografului, fosta asistenta TV accepta sa pozeze in ipostaze mai fierbinti chiar si decat pictorialele din Playboy pe care le-a realizat cu ani buni in urma. ”Daniela Crudu este, la ora actuala, cea mai scumpa vedeta pentru sedintele foto in lenjerie intima. E adevarat, nu e deloc inhibata, satisface toate cerintele celui care o plateste. Dar, in fapt, fiecare fotografie care apare cu ea costa in jur de 100 de euro”, spun amicii frumoasei Daniela Crudu. Din pacate, probabil, Daneial Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit, va fi nevoita sa ia o pauza in a aparea in pictorialele care i-au adus celebritatea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro