Cine este mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” si a lui Culita Sterp?

Iancu de la „Puterea Dragostei” a surprins-o pe mama sa, in noul sau vlog. Barbatul a filmat-o in timp ce femeia ii ducea la stana pe el si pe iubita sa, Denisa de la „Puterea Dragostei”.

Mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” si a lui Culita Sterp. Mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” si a lui Culita Sterp detine o stana de oi din Hateg. Iancu a surprins-o pe femeie la volan in timp ce ii ducea spre stana. Denisa de la „Puterea Dragostei” a mers la stana lui Iancu pentru a face cunostiinta cu oile.

Mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” si a lui Culita Sterp. Doamna Geta este mama cantaretului Culita Sterp dar si fostului concurent de la „Puterea Dragostei”, emisiune difuzata pe Kanal D, Iancu Sterp. Femeia este de acord cu relatia dintre fiul ei si Denisa de la „Puterea Dragostei”. De asemenea, doamna Geta a mentionat ca nora ei s-a descurcat foarte bine la probele pe Iancu a supus-o pe Denisa la stana.
loading...
Mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” si a lui Culita Sterp. Doamna Geta mai are copii, in afara de cei doi baieti mentionati mai sus. Iancu si Denisa de la „Puterea Dragostei” formeaza un cuplu de ceva timp. Cei doi s-au cunoscut in cadrul emisiunii si au decis sa se descalifice impreuna pentru a-si trai povestea de iubire in afara emisiunii.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro