CNA, reactie transanta cu privire la aparitiile Vulpitei in emisiunile Acces Direct

Vulpita de la Acces Direct nu mai are nevoie de nicio prezentare, dupa ce a fost data la televizor in mod obsesiv de catre emisiunea Mirelei Vaida, de la Antena 1. Acum, CNA se sesieaza cu privire la acest aspect.

Telenovela legata de viata ”Vulpitei” nu pare sa se mai termine. Aceasta s-a lansat in urma cu o luna, iar de atunci Veronica si Viorel Stegaru din Vaslui sunt prezenti constant pe micul ecran. CNA pare sa nu guste deloc aceasta situatie si transmite un mesaj dur.

In urma cu o luna de zile, Veronica venea la televizor sa acuze ca a fost violata de trei barbati. Desi a dorit cu ardoare sa-si rezolve cazul, iata ca, ulterior, s-a aflat ca este vorba despre o minciuna sfruntata si ca actele intime ar fi avut loc dupa ce aceasta si-ar fi dat acordul. De aici, si pana la telenovela care a urmat, a fost doar un pas. Doar ca Veronica s-a vazut mare vedeta si a profitat de orice situatie pentru a ramane in atentia telespectatorilor.

Situatii penibile, multe reactii din partea oamaneilor, dar si numeroase critici, toate toate acestea au facut deliciul publicului, iar emisiunea ”Acces Direct” a profitat din plin de aceasta desfasurare de evenimente. Cu toate acestea, la scurt timp, CNA a transmis un mesaj extrem de dur, anuntand ca orele la care se difuzeaza ”Vulpita” este una total nepotrivita, dat fiind ca pot fi si minori care se uita la televizor la acea ora.

loading...
„Sa nu va ganditi nicio secunda ce fel de modele aduceti in societate, in fata tinerilor care s-ar putea uita la acea ora la emisiunea respectiva, mie mi se pare incredibil”, a spus Radu Herjeu, membru CNA.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro