Culita Sterp o lasa fara bani pe Carmen de la Salciua.

Culita Sterp a scos-o din afacere pe Carmen de la Salciua. Cei doi infiintasera o firma, insa atunci cand au divortat, mai exact in anul 2019, el a scos-o si din firma pe care o infiintasera cu doi ani mai inainte.

Lovitura pentru Carmen de la Salciua! Se pare ca aceasta nu mai figureaza pe aceeasi firma cu Culita Sterp. In decembrie 2017, cei doi infiintasera firma „Culita si Carmen SRL”, specializata in activitati de interpretare artistica (spectacole) prin care sa-si poata derula business-ul in domeniul muzical.

Datele de la Ministerul de Finante arata ca firma a inregistrat un profit de 2.171 de lei in 2017 si unul de 7.276 de lei in 2018. Apoi, anul urmator, 2019, a fost cel in care Culita si Carmen au divortat, intervenind astfel si o separare in afaceri. Mai mult decat atat, odata cu scoaterea sa din firma, acesta a schimbat si numele din “Culita SI Carmen Srl” in Culita Sterp Srl, cu sediul social in Tustea din judetul Hunedoara, se arata pe site-ul listefirme.ro.

Ministerul de Finante nu a publicat insa si rezultatele financiare pentru anul 2019. Intre timp insa, Culita Sterp si Carmen de la Salciua s-au impacat, reluand si colaborarea muzicala, nefiind exclus ca cei doi sa redevina si parteneri de firma.

loading...
Carmen de la Salciua si Culita Sterp au avut un divort plin de scandaluri. Dar iata ca sentimentele frumoasei brunete nu s-au stins, asadar, la scurt timp de la divort, aceasta a lansat o piesa, dedicata, cu siguranta, lui Culita Sterp si tuturor evenimentelor care au avut loc intre cei doi/
”Ce-ai facut cu inimioara mea / Atunci cand ai avut-o in palma ta / Ai strans-o in pumni prea tare / Si ea plangea ca o doare/ Si tu o strangeai cu nepasare/ Nu mai vreau sa plang de lunea / Ca plang toata saptamana / Uite asa patesc de dorul tau. (…) Cate nopti am plans eu pentru tine / Si te asteptam pana tarziu sa vii la mine / Tu veneai dupa o saptamana / Nici atunci cu vorba buna / Si tot pe mine ma gaseai de vina”, sunt cateva dintre versurile cu care Carmen de la Salciua i-a atras atentia lui Culita Sterp sa nu mai greseasca in fata ei.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro