Cum a fost surprinsa Denisa Raducu la ultimul ei spectacol!

Denisa Raducu a fost una dintre cele mai apreciate artiste din bransa ei, iar moartea ei a venit ca un fulger pentru toata tara.

Denisa Raducu era o artista iubita de fanii muzicii de petrecere si avea spectacole peste tot in lume. Artista a urcat ultima data pe scena inainte cu o luna ca ea sa afle diagnosticul grav si sa dispara de pe scena cheltuindu-si intreaga avere pentru a se trata.

La acea vreme Denisa nu stia ca este bolnava, dar primele semne de boala se puteau citi pe chipul ei. Denisa manelista a avut ultimul spectacol la Torino, in luna martie a anului 2017. Artista patrea destul de obosita, dar cu toate acestea a dus la bun sfarsit spectacolul si nu dadea de banuit ca ar suferi de o boala atat de gravam care i-a adus sfarsitul la doar 27 de ani.

In acea seara Denisa Raducu a ridicat pe toata lumea de la mese cu repertoriul ei bogat, dar dupa ce a ajuns in tara a aflat diagnosticul crunt.

loading...
Denisa Raducu a aparut pentru ultima data la televizor la petrecerea de Revelion din 2017, unde a petrecut alaturi de mai multi colegi de breasla. Alaturi de ea a fost si Ileana Ciuculete care a murit din cauza aceluiasi diagnostic ca al Denisei Raducu. Cele doua artiste au dansat una langa alta la ultima lor aparitie tv si s-au distrat in noaptea dintre ani, fara sa le treaca prin cap ca vor muri din cauza aceleasi boli necrutatoare.

In apartamentul in care si-a trait Denisa Raducu ultimele saptamani de viata nu exista nicio oglinda. Familia artistei a explicat motivul.

Denisa Raducu a murit in urma cu mai bine de doi ani, dar nu a fost uitata de familie, prieteni si fani. Parintii ei tin in continuare doliu, in timp ce sora artisei ar face orice pentru a-i tine amintirea vie. Cu totii se gandesc mereu la frumoasa cantareata care a murit la doar 27 de ani.

Familia artistei a decis ca aprtamentul ei sa ramana exact ca in ultima ei zi de viata. Tocmai de aceea, au decis sa nu il inchizirieze, chiar daca ar putea scoate bani de pe urma lui.

„Nu il vom inchiria niciodata, nu cred ca cineva ar putea sa aiba grija de toate lucrurile Denisei asa cum ar fi necesar. Apartamentul este plin de amintiri si nu vom renunta la ele, chiar daca pierdem bani. De vandut nici nu se pune problema”, a mai spus Florian, sotul Adelinei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro